این مواد غذایی نیاز به یخچال ندارند


رابطه‌ی شما با یخچالتان چطور است؟ آیا هر چیزی که اضافه می‌آید را روانه‌ی یخچال می‌کنید؟

به گزارش لقمه، راستش را بخواهید مامان گل من گاهی حتی پفک و چیپس را هم داخل یخچال می‌گذارد. البته با تن ماهی، کلوچه و غیره هم همین کار را می‌کند. ظاهراً یک جور عادت است. اینکه تصور می‌شود یخچال بهتر از مواد غذایی نگهداری می‌کند و امکان خراب شدنشان کمتر می‌شود. اما باید بدانید که یخچال کمد یا کابینت و گنجه نیست. لازم نیست بعضی از مواد غذایی را داخل یخچال نگهداری کنید. الان هم که هوا خنک است اصلاً لازم نیست یخچالتان را آن‌قدر پر و سنگین کنید. لطفاً با ما همراه باشید تا بگوییم چه خوردنی‌هایی نیاز به یخچال ندارند.


موز، کیوی، گلابی، انبه، آلو

این میوه‌ها را می‌توانید در بالکن منزل یا سبد مواد غذایی داخل آشپزخانه‌تان هم نگهداری کنید. نیازی نیست که حتماً روانه‌ی یخچال شوند. نگهداری این میوه‌ها در بیرون از یخچال به رسیدن کامل آن‌ها نیز کمک می‌کند. باید بدانید که این میوه‌ها زمانی که بیرون از یخچال نگهداری می‌شود مواد مغذی خود را بیشتر حفظ می‌کنند.


گوجه‌فرنگی

به عقیده‌ی تولیدکننده‌های مواد غذایی نیازی نیست که گوجه‌فرنگی در یخچال نگهداری شود. به خاطر اینکه امکان دارد هوای سرد داخل یخچال به طعم و بافت آن آسیب بزند. بهتر است این مواد غذایی را به اندازه‌ی مصرفتان خریداری کنید و بیرون از یخچال نگه دارید. سعی کنید همیشه میوه و سبزیجات را تازه به تازه مصرف کنید و از نگهداری طولانی‌مدت آن‌ها بپرهیزید. 


پیاز

جای پیاز اصلاً داخل یخچال نیست. پیازهای تمیز را داخل ظرف مخصوصشان در هوای خشک و خنک نگهداری کنید. در مکان نگهداری پیاز باید هوا جریان داشته باشد. کلاً پیاز باید در معرض هوا باشد تا بیشتر دوام بیاورد و زود خراب نشود. توصیه می‌کنیم بعد از خریداری آن‌ها را از کیسه‌ی پلاستیکی خارج کنید. اما اگر پیازی را پوست گرفته و خرد کرده‌اید لازم است که آن را داخل یک ظرف دربسته قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.


کدو حلوایی

این کدوهای بزرگ و جاگیر اصلاً نیازی به یخچال ندارند. کافی است آن‌ها را در یک جای خشک، خنک و حتی‌المقدور تاریک مانند زیرزمین نگهداری کنید. به عقیده‌ی متخصصان بهترین دمای نگهداری این ماده‌ی غذایی پرخاصیت بین 7 تا 10 درجه‌ی سانتی‌گراد است.


هندوانه‌ی قاچ نشده

باید بدانید که هندوانه زمانی که در یخچال نگهداری می‌شود برخی از خواص آنتی‌اکسیدانی خود مانند لیکوپن و بتاکاروتن را از دست می‌دهد. اصلاً آنتی‌اکسیدان‌های موجود در تمام میوه‌ها و سبزیجات اگر به درستی نگهداری نشوند از بین می‌روند. برای همین توصیه می‌کنیم هندوانه، خربزه، طالبی و غیره را در هوای محیط نگهداری کنید تا خواص آن‌ها بیشتر و بهتر حفظ شود. البته حواستان باشد که بعد از قاچ کردن این میوه‌ها باید آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.


سیر

جای سیر هم اصلاً داخل یخچال نیست. به خاطر اینکه شروع به جوانه زدن می‌کند و البته باعث بو گرفتن یخچال هم می‌شود. سیرهایتان را در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید. 


قهوه

دانه‌های قهوه‌ی کامل یا آسیاب شده نیاز به یک ظرف در بسته و جای خشک، خنک و تاریک دارند تا تازگی و طعم خود را حفظ کنند. اما حواستان باشد اگر عادت دارید میزان زیادی قهوه خریداری کنید و می‌دانید که به این زودی‌ها مصرفش نمی‌کنید لازم است که آن را در داخل یخچال بگذارید. می‌توانید به مدت یک ماه قهوه‌تان را در یخچال بگذارید. حواستان باشد اگر عادت دارید قهوه‌ی مصرفی روزانه‌ی خود را داخل یخچال می‌گذارید امکان دارد قهوه‌تان نم بکشد و که این مسئله هم روی طعم آن تأثیر می‌گذارد.


سیب‌زمینی

سیب‌زمینی نیز مانند پیاز نیاز به یک جای خشک، خنک و تاریک دارد. بعد از خریداری سیب‌زمینی‌هایتان را از کیسه‌ی پلاستیکی خارج کنید و بدون اینکه شستشویشان دهید در یک جعبه‌ی کارتونی قرار دهید. اگر سیب‌زمینی‌ها را بشویید امکان دارد که رطوبت آن‌ها باعث خرابی‌شان شود.


عسل

عسل نیز نیازی به یخچال ندارد. کافی است در یک ظرف در بسته و در دمای محیط مثلاً در کابینت نگهداری شود. دمای یخچال باعث سفت شدن و یا شکرک زدن عسل می‌شود. از این گذشته رطوبت موجود در هوای یخچال باعث تغییر طعم عسل می‌شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 5999 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي بازدید: 3389 ساعت: 2:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
8 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
9 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
11 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این رژیم غذایی بیشتر عمر کنید به عقیده‌ی محققان تأثیر داشتن رژیم غذایی مدیترانه‌...

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
زنان زودتر لاغر می شوند یا مردان؟ مردان غذا را به عنوان ماده ای برای سیر شدن و رهایی از گرسنگی می بینند و از این رو کاهش وزن برای آنها بسیار راحتتر و سریعتر اتفاق می افتد.
بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.