موادغذایی تصفیه کننده خون


سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است. با افزایش یافتن میزان سموم به مرور زمان اعضای بدن آسیب می بیند و میزان عملکرد آن پایین می آید. این سموم بر اثر مصرف غذاهای ناسالم، نوشیدن آب ناسالم، چای، قهوه، استرس، یبوست و آلاینده های محیطی به وجود می آید.

به گزارش لقمه، حساسیت، کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن، سردردهای مکرر و خستگی مفرط از دیگر عوارض تجمع سموم در بدن است. در این زمینه سم زدایی و تصفیه خون به بدن و حفظ سلامت خون کمک می کند زیرا از این طریق سموم از بدن دفع می شود و عملکرد اعضای بدن مانند کلیه ها و کبد که اغلب تحت تأثیر سموم قرار می گیرد، بهبود می یابد. موادغذایی که خون را تصفیه می کند، به قرار زیر است:

سیر، علاوه بر این که تصفیه کننده طبیعی خون است، خاصیت آنتی بیوتیک نیز دارد. چربی خون را کاهش می دهد و فشار خون را کنترل می کند. مصرف روزی ۳حبه سیر همراه با آب سموم بدن را دفع می کند و پوست را از جوش، کورک و آکنه پاک می کند.

کلم برگ، گل کلم، کلم بروکلی و پیاز حاوی ماده آنتی اکسیدان است که سموم را از بدن دفع می کند.

مواد غذایی غنی از کلروفیل (سبزینه) موجود در سبزی های برگ سبز، جو و هویج مفید است. کلروفیل ناخالصی هایی مانند انگل، بافت ها و ضایعات را از خون دفع می کند.

فلفل سیاه، با افزایش میزان ترشح اسیدهای هیدروکلریک به سیستم هاضمه کمک می کند.

آب میوه یا سبزی ها به طور روزانه مصرف شود. آب میوه، آب کرفس، جعفری و ... به عنوان تصفیه کننده بدن عمل می کند. هویج، لبو، سیب و آب لیمو، روده ها و کلیه ها را پاکسازی می کند.

میوه های تازه از جمله سیب، آناناس، گلابی، کیوی، پرتقال و کشمش برای تصفیه خون مفید است. 



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :خراسان

کد: 6311 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۳ اسفند بازدید: 4229 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دارایی نژاد: می‌گویند در قبال صادرات سیب می توانید موز وارد کنید! ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۸ مرداد
2 با دستور وزیر بهداشت، رسیدگی به مصدومان حادثه زلزله ادامه خواهد داشت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
3 رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
4 «گندیدگی» دلیل امحای 1700 تن سیب زمینی ۱۳۹۴ شنبه ۷ آذر
5 روش تهیه پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۶ مهر
6 طرز تهیه قیف ژامبون با سیب‌زمینی ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
7 برای هر کاری چه چیزی بخوریم؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۶ مهر
8 دستور پخت ماهی کنجدی ۱۳۹۲ دوشنبه ۸ مهر
9 آیا واقعا برای هضم آدامس، 7 سال زمان لازم است؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور
10 دستور پخت بورك پنیر و سیب‌زمینی با ارده ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  12 ماده‌ غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون فیبرهای غذایی می‌توانند میزان کلسترول خوب خون را ا...

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.