موادغذایی تصفیه کننده خون


سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است. با افزایش یافتن میزان سموم به مرور زمان اعضای بدن آسیب می بیند و میزان عملکرد آن پایین می آید. این سموم بر اثر مصرف غذاهای ناسالم، نوشیدن آب ناسالم، چای، قهوه، استرس، یبوست و آلاینده های محیطی به وجود می آید.

به گزارش لقمه، حساسیت، کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن، سردردهای مکرر و خستگی مفرط از دیگر عوارض تجمع سموم در بدن است. در این زمینه سم زدایی و تصفیه خون به بدن و حفظ سلامت خون کمک می کند زیرا از این طریق سموم از بدن دفع می شود و عملکرد اعضای بدن مانند کلیه ها و کبد که اغلب تحت تأثیر سموم قرار می گیرد، بهبود می یابد. موادغذایی که خون را تصفیه می کند، به قرار زیر است:

سیر، علاوه بر این که تصفیه کننده طبیعی خون است، خاصیت آنتی بیوتیک نیز دارد. چربی خون را کاهش می دهد و فشار خون را کنترل می کند. مصرف روزی ۳حبه سیر همراه با آب سموم بدن را دفع می کند و پوست را از جوش، کورک و آکنه پاک می کند.

کلم برگ، گل کلم، کلم بروکلی و پیاز حاوی ماده آنتی اکسیدان است که سموم را از بدن دفع می کند.

مواد غذایی غنی از کلروفیل (سبزینه) موجود در سبزی های برگ سبز، جو و هویج مفید است. کلروفیل ناخالصی هایی مانند انگل، بافت ها و ضایعات را از خون دفع می کند.

فلفل سیاه، با افزایش میزان ترشح اسیدهای هیدروکلریک به سیستم هاضمه کمک می کند.

آب میوه یا سبزی ها به طور روزانه مصرف شود. آب میوه، آب کرفس، جعفری و ... به عنوان تصفیه کننده بدن عمل می کند. هویج، لبو، سیب و آب لیمو، روده ها و کلیه ها را پاکسازی می کند.

میوه های تازه از جمله سیب، آناناس، گلابی، کیوی، پرتقال و کشمش برای تصفیه خون مفید است. 



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :خراسان

کد: 6311 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۳ اسفند بازدید: 4262 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دارایی نژاد: می‌گویند در قبال صادرات سیب می توانید موز وارد کنید! ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۸ مرداد
2 با دستور وزیر بهداشت، رسیدگی به مصدومان حادثه زلزله ادامه خواهد داشت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
3 رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
4 «گندیدگی» دلیل امحای 1700 تن سیب زمینی ۱۳۹۴ شنبه ۷ آذر
5 روش تهیه پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۶ مهر
6 طرز تهیه قیف ژامبون با سیب‌زمینی ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
7 برای هر کاری چه چیزی بخوریم؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۶ مهر
8 دستور پخت ماهی کنجدی ۱۳۹۲ دوشنبه ۸ مهر
9 آیا واقعا برای هضم آدامس، 7 سال زمان لازم است؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور
10 دستور پخت بورك پنیر و سیب‌زمینی با ارده ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
بزرگ شدن سینه ها در مردان و طاسی در زنان بدن سازان ممکن است اقدامات افراطی ای جهت بهبود عملکرد جسمی و فیزیکی خود انجام دهند. به گزارش سلامت نیوز همانطور که سایت مایوکلینیک می گوید بدن سازان و دیگر ورزشکاران ممکن است مکمل هایی مانند استروئید، کراتین، دیورتیک ها استفاده کنند در حالیکه متوجه خطرات و عوارض جانبی مهم این داروها نباشند.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.