مواد لازم برای 6 نفر
• یک پیمانه ماست یونانی (چکیده و کمچرب)
• نصف پیمانه روغن زیتون
• 3 عدد تخممرغ
• یک عدد لیموترش
• نصف پیمانه شکر
• 1 ¼ پیمانه آرد کامل
• ¾ پیمانه بادام خرد شده
• دو قاشق چایخوری بیکینگپودر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• دو پیمانه انگور قرمز بیدانه
• روغن زیتون
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، ماست، روغن زیتون، تخم مرغ، پوست رنده شده لیموترش و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر، آرد، بادام خرد شده ، بیکینگپودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
3. قالب تارت رابا روغن زیتون چرب کنید. مواد را داخل قالب بریزید. انگورها را از وسط دو نیم کنید و به صورت تزئینی روی مواد قرار دهید.
4. قالب را به مدت 15 دقیقه درون فر بگذارید تا سطح آنها کاملا طلایی و برشته شوند. پیش از سرو این تارت، باید چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. سپس ماست یونانی و عسل سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :برترین ها