موادغذایی بی‌ضرر و کشنده


برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی کشنده هستند که در این مقاله با آنها آشنا می‌شوید.

به گزارش لقمه، برخی از مواد غذایی برای سلامت ما مفید و دارای خواص زیادی هم هستند اما گاهی خوردن آنها کشنده است.

 

گیلاس- هسته گیلاس دارای سیانور است که خوردن دوتای آن کشنده است.

ریواس- برگ ریواس دارای اسید اکزالیک است که کشنده است.

 

کارامبولا– بومی اندونزی است در مناطق گرمسیری جهان یافت می‌شود به رنگ زرد متمایل به سبز یا زرد متمایل به نارنجی است دارای 5-6 دنده و به شکل ستاره است؛ اگر ناراحتی کلیوی دارید این میوه را نخورید و به دلیل داشتن «کارامبوکسین» باعث حملات قلبی و مرگ می‌شود.

 

سیب زمینی– اگر سیب‌زمینی سبز رنگ یا سایه‌هایی از رنگ سبز داشت را نخورید چون دارای «سولانین» نوعی سم است و موجب استفراغ و اسهال می‌شود.

مانیوک یا کاساوا– نوعی گیاه در آمریکای مرکزی و جنوبی مخصوصا در آمازون وجود دارد؛ همیشه باید شسته و پخته شود در غیر این صورت می‌تواند در بدن به سیانور تبدیل شود.

 

لوبیا قرمز– در صورتی که لوبیا قرمز خام خورده شود حالت تهوع شدید بوجود می‌آورد. گردو– خوردن گردو بیش از حد می‌تواند شخص خورنده را دیوانه کند.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 6688 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت بازدید: 3436 ساعت: 9:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
2 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
3 ‌قیمت جهانی حبوبات و گرانی در ایران ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ بهمن
4 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
5 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
6 واردات ۶۷۰ میلیون دلار لوبیای سویا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
7 قرص جادویی برای کاهش وزن وجود دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
8 منبع سرشار از آهن را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر
9 طرز تهیه پوره لوبیا؛ خوراک لوبیای مکزیکی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
10 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
11 طرز تهیه سوپ مرغ با لوبیا سفید ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن پهنای مناسب و پرپشت و خوش فرم تأثیر زیادی در آراست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك‌ها و ضدچروك‌های طبیعی‌اند كه خداوند خلق كرده است.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
جنین و نوزاد هم آجیل دوست دارند؟ برای بسیاری از زنان باردار و مادران جوان این سوال مطرح است که مصرف آجیل در دوران بارداری و شیردهی چه تاثیراتی بر سلامت آن‌ها خواهد داشت.
گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.