روش تهیه سالاد توت فرنگی در سبد نان


این سالاد بهاری و سبد نانی شکل آن را می توانید به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم:

• 2 قوطی خمیر پیتزا

• 8 فنجان اسفناج تازه

• نصف یک عدد پیاز بنفش کوچک، خرد شده

• یک سوم فنجان پنیر فتا

• یک فنجان توت فرنگی تازه، خرد شده

• یک چهارم فنجان سرکه سفید

• یک حبه سیر

• سه و نیم قاشق غذاخوری شکر

• یک چهارم فنجان روغن کانولا

• نمک و فلفل به مقدار لازم

• روغن برای چرب کردن ظرف

 

روش تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 350 درجه فارنهایت گرم شود.

2. بیرون یک کاسه فلزی متوسط را با روغن چرب کنید.

3. روی تخته آشپزخانه یا سطح تمیز دیگری کاغذ روغنی پهن کنید و نصف خمیر پیتزا را با وردنه روی آن باز کنید.

4. خمیر را به شکل مستطیل درآورید و آن را به صورت نوارهایی به پهنا یک تا دو سانت ببرید.

5. حالا نوارها را روی قسمت بیرونی کاسه بهم ببافید. انتهای نوارها را بهم نزدیک کنید و بچسبانید.

6. حالا به آرامی نان بافته شده را با کاسه اش در فر بگذارید و حدود 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود. سپس آن را از فر درآورید و قبل از آنکه آن را از کاسه فلزی جدا کنید بگذارید کاملاً سرد شود.

7. برای درست کردن سالاد، اسفناج، پیاز، فتا، گردو و توت فرنگی را با هم مخلوط کنید. در مخلوط کن سرکه، سیر، شکر و روغن کانولا را مخلوط کنید تا پوره ای شکل شود. سپس با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.

8. قبل از سرو کردن، سالاد را با سس در کاسه بزرگی مخلوط کنید و به آرامی آن را به سبد نانی منتقل کنید و فوراً سرو کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 6765 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۵ ارديبهشت بازدید: 3937 ساعت: 9:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
2 کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
3 آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر امری مهم است ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
4 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
5 پالم از لبنیات و مواد لبنی حذف شد/راهکاری برای کاهش نمک نان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
6 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
7 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
8 چیکن کورن داگ با سس باربیکیو ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
9 توقف گُرگرفتگی و علائم یائسگی با مصرف عصاره شبدر قرمز ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
10 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
11 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت