مواد لازم:
• 2 قوطی خمیر پیتزا
• 8 فنجان اسفناج تازه
• نصف یک عدد پیاز بنفش کوچک، خرد شده
• یک سوم فنجان پنیر فتا
• یک فنجان توت فرنگی تازه، خرد شده
• یک چهارم فنجان سرکه سفید
• یک حبه سیر
• سه و نیم قاشق غذاخوری شکر
• یک چهارم فنجان روغن کانولا
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• روغن برای چرب کردن ظرف
روش تهیه:
1. فر را بگذارید در دمای 350 درجه فارنهایت گرم شود.
2. بیرون یک کاسه فلزی متوسط را با روغن چرب کنید.
3. روی تخته آشپزخانه یا سطح تمیز دیگری کاغذ روغنی پهن کنید و نصف خمیر پیتزا را با وردنه روی آن باز کنید.
4. خمیر را به شکل مستطیل درآورید و آن را به صورت نوارهایی به پهنا یک تا دو سانت ببرید.
5. حالا نوارها را روی قسمت بیرونی کاسه بهم ببافید. انتهای نوارها را بهم نزدیک کنید و بچسبانید.
6. حالا به آرامی نان بافته شده را با کاسه اش در فر بگذارید و حدود 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود. سپس آن را از فر درآورید و قبل از آنکه آن را از کاسه فلزی جدا کنید بگذارید کاملاً سرد شود.
7. برای درست کردن سالاد، اسفناج، پیاز، فتا، گردو و توت فرنگی را با هم مخلوط کنید. در مخلوط کن سرکه، سیر، شکر و روغن کانولا را مخلوط کنید تا پوره ای شکل شود. سپس با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
8. قبل از سرو کردن، سالاد را با سس در کاسه بزرگی مخلوط کنید و به آرامی آن را به سبد نانی منتقل کنید و فوراً سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست