به چه نوع غذایی وعده اصلی می‌گویند؟


یک متخصص تغذیه، درباره مصرف غذاهای فست‌فودی، گفت: افراد جامعه باید به غذاهای فست‌فودی به‌عنوان تنقلات نگاه کنند؛ چرا که جزو وعده‏‎های اصلی غذایی محسوب نمی‎شوند.

به گزارش لقمه، فرناز جزء‌دایمی اظهار کرد: به طور کلی فست‌فود به غذاهایی گفته می‌شود که در مدت زمان کمی تهیه شده و برای مصرف معمولاً نیازی به وسایل جانبی بشقاب، قاشق و ... ندارد و همین امر باعث شده افراد از سنین پایین به مصرف این نوع از غذاها، تمایل بالایی نشان دهند و به دلیل داشتن رنگ و لعاب زیاد مصرف این گروه از مواد رو به فزونی است.

وی افزود: فست‌فودها از چندین جنبه ایجاد خطر می‎کنند که یکی از این موارد قابل توجه به لحاظ تغذیه و ترکیبات موادی است که در آن استفاده شده است؛ این مواد دارای چربی و کالری بالایی هستند. در حالی که میزان ویتامین‎ها و املاح در این مواد درصد پایینی را به خود اختصاص می‎دهند.

جزءدایمی با اشاره به چربی و نمک بالای موجود در فست‌فودها، تصریح کرد: چربی و روغن‎هایی که در این مواد غذایی استفاده می‎شوند بسیار چاق‌ کننده هستند و منجر به اضافه وزن و چاقی می‎شوند. لازم به ذکر است این مواد غذایی از ارزش غذایی بالایی برخوردار نیستند. در واقع این غذاها باید گاهی به ‌عنوان غذا استفاده شود، نه اینکه در هفته 3 یا 4 وعده مصرف کنیم. مسئله دیگری که وجود دارد این است که در این نوع از غذاها معمولاً از سوسیس، کالباس استفاده می‌شود که فرد مصرف کننده از سلامت این مواد آگاهی نداشته و ممکن است فرد را دچار مشکلاتی کند.

وی یادآور شد: ما می‎توانیم به جای استفاده از غذاهای چرب و پرادویه از فست فودهای سالم و سنتی نظیر مخلوط میوه‎ها و سبزی‎ها، تحفه‎ها و تنقلات قدیمی، میوه‎های خشک شده که عوارض بسیار کمی دارند استفاده کنیم؛ چرا که چربی‏‌هایی که در این دانه‎های خوراکی وجود دارد برخلاف چربی‎هایی که در فست فودها استفاده می‌شود چربی‎های بسیار مفیدی هستند که نه تنها باعث بیماری نمی‌شوند بلکه چربی بد خون را کاهش داده و باعث افزایش چربی خوب بدن می‌شوند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6846 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ خرداد بازدید: 3558 ساعت: 6:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟ پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، م...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

  بهترین میوه برای لاغری را بشناسید انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند وزن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمی‌گردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص می‌گوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
صنعتی به نام تولید اسنک اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.