به چه نوع غذایی وعده اصلی می‌گویند؟


یک متخصص تغذیه، درباره مصرف غذاهای فست‌فودی، گفت: افراد جامعه باید به غذاهای فست‌فودی به‌عنوان تنقلات نگاه کنند؛ چرا که جزو وعده‏‎های اصلی غذایی محسوب نمی‎شوند.

به گزارش لقمه، فرناز جزء‌دایمی اظهار کرد: به طور کلی فست‌فود به غذاهایی گفته می‌شود که در مدت زمان کمی تهیه شده و برای مصرف معمولاً نیازی به وسایل جانبی بشقاب، قاشق و ... ندارد و همین امر باعث شده افراد از سنین پایین به مصرف این نوع از غذاها، تمایل بالایی نشان دهند و به دلیل داشتن رنگ و لعاب زیاد مصرف این گروه از مواد رو به فزونی است.

وی افزود: فست‌فودها از چندین جنبه ایجاد خطر می‎کنند که یکی از این موارد قابل توجه به لحاظ تغذیه و ترکیبات موادی است که در آن استفاده شده است؛ این مواد دارای چربی و کالری بالایی هستند. در حالی که میزان ویتامین‎ها و املاح در این مواد درصد پایینی را به خود اختصاص می‎دهند.

جزءدایمی با اشاره به چربی و نمک بالای موجود در فست‌فودها، تصریح کرد: چربی و روغن‎هایی که در این مواد غذایی استفاده می‎شوند بسیار چاق‌ کننده هستند و منجر به اضافه وزن و چاقی می‎شوند. لازم به ذکر است این مواد غذایی از ارزش غذایی بالایی برخوردار نیستند. در واقع این غذاها باید گاهی به ‌عنوان غذا استفاده شود، نه اینکه در هفته 3 یا 4 وعده مصرف کنیم. مسئله دیگری که وجود دارد این است که در این نوع از غذاها معمولاً از سوسیس، کالباس استفاده می‌شود که فرد مصرف کننده از سلامت این مواد آگاهی نداشته و ممکن است فرد را دچار مشکلاتی کند.

وی یادآور شد: ما می‎توانیم به جای استفاده از غذاهای چرب و پرادویه از فست فودهای سالم و سنتی نظیر مخلوط میوه‎ها و سبزی‎ها، تحفه‎ها و تنقلات قدیمی، میوه‎های خشک شده که عوارض بسیار کمی دارند استفاده کنیم؛ چرا که چربی‏‌هایی که در این دانه‎های خوراکی وجود دارد برخلاف چربی‎هایی که در فست فودها استفاده می‌شود چربی‎های بسیار مفیدی هستند که نه تنها باعث بیماری نمی‌شوند بلکه چربی بد خون را کاهش داده و باعث افزایش چربی خوب بدن می‌شوند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6846 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ خرداد بازدید: 3296 ساعت: 6:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان می‌دهد كه تماس مادران با...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت