به گزارش لقمه، ماست چکیده و خامهای همراه با میانلایههای سبزیجات که نام اصلی آن (Yogurt Cheese Torte) است. این نوع ماست سبزیجاتی را روی کراکر، نان (ترتیلا، پیتا و ...) یا در کنار غذا و سالاد میتوان سرو کرد. از سس پستو هم میتوانید برای درست کردن آن استفاده کنید.
فراموش نکنید سبزیجات دیگری نیز میتوانید به این ترکیب اضافه یا کم کنید. بهتر است از ماست پرچرب استفاده کنید. این ماست را میتوانید تا 1 هفته در یخچال نگه دارید.
کیک ماست با سبزیجات معطر
برای درست کردن ماست چکیده و مخلوط کردن آن با سبزیجات نیاز است تا آن را چندساعت در یخچال بگذارید تا در نهایت ماستی پرملاط و خوشمزه خواهید داشت. بسته به نیاز خودتان میتوانید مقدار ماست را کمتر یا بیشتر کنید.با این میزان مواد 32 قاشق غذاخوری ماست چکیده با سبزیجات خواهید داشت.
ارزش غذایی این دستور به شرح زیر است:
کالری 42 گرم، کالری موجود در چربی 43 درصد، چربی 2 گرم، چربی اشباع شده 0.7 گرم، چربی تک اشباع شده 1.2 گرم، چربی اشباع نشده 0.1 گرم، پروتئین 2.5 گرم، کربوهیدرات 3.5 گرم، فیبر 0.1 گرم، کلسترول 3 میلی گرم، آهن 0.1 گرم، سدیم 68 میلی گرم، کلسیم 86 میلی گرم.
مناسب برای :12 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
مواد لازم:
ماست پرچرب: 6 پیمانه
روغن زیتون بکر: 3 قاشق سوپخوری
سیر: 2 قاشق سوپخوری
ریحان: 1 قاشق سوپخوری
رزماری: 1 قاشق سوپخوری
آویشن: 1 قاشق سوپخوری
پیازچه: 1 قاشق سوپخوری
مریم گلی: 1 قاشق سوپخوری
رنده پوست لیموترش: 1 قاشق چایخوری
نمک: ½ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. یک آبکش فلزی را روی کاسهای بزرگ قرار داده و سطح آبکش را با چهار لایه پارچه توری ریز (تنظیف) میپوشانیم، طوری که توری کامل داخل و اطراف لبههای بیرونی آبکش را بپوشاند.
2. ماست را با قاشق درون آبکش ریخته و روی آبکش را با نایلون میپوشانیم و پس از آن حدود 12 ساعت در یخچال نگه میداریم.
3. سیر، ریحان، رزماری، مریم گلی و پیازچه را ریز میکنیم.
4. پوست لیمو ترش (فقط قسمت زرد رنگ) را رنده میکنیم.
5. سبزیجات خردشده را با پوست لیمو ترش، نمک، فلفل و روغن زیتون در کاسهای کوچک هم زده و مخلوط میکنیم.
6. نیمی از ماست کیسهای را در قالب (اگر میخواهید ماست قالبی داشته باشید) یا ظرف شیشهای مناسب سرو ریخته و روی آن را با لایه نازکی از نیمی از مخلوط گیاهی میپوشانیم. دوباره اینکار را تکرار کرده، باقیمانده ماست کیسهای و سبزیجات را لایهای اضافه میکنیم.
7. سطح قالب را پوشانده و حداقل 12 ساعت در یخچال نگه میداریم.
8. پس از آماده شدن کمی در دمای اتاق نگه داشته و بعد سرو میکنیم.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :پارسه گرد