طرز تهیه خوراک مرغ فلفلی با لیمو و برنج


فلفل‌ها از نظر طب سنتی، طبع گرم دارند؛ بنابراین این غذا مناسب افرادی است که طبع سرد دارند و میزان رطوبت بدن‌شان بالاست.

مواد لازم:

1. سینه مرغ بدون استخوان: نیم کیلوگرم
2. برنج: دو پیمانه پخته
3. عسل: نصف فنجان
4. سس سویا: نصف فنجان
5. سیر خرد شده: یک قاشق چای‌خوری
6. نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
7. روغن کانولا: دو قاشق غذاخوری
8. پوست لیموترش خلال شده: یک فنجان
9. پیاز: سه عدد خرد شده
10. فلفل قرمز: یک عدد
11. فلفل سبز: یک عدد
12. فلفل زرد: یک عدد

 

روش تهیه:

1. داخل یک کیسه نایلون تکه‌های سینه مرغ را که به صورت مکعبی بریده‌اید، بریزید و به آن عسل، نصف مقدار سس سویا و سیر اضافه کنید.

2. در کیسه نایلون را ببندید و حدود 12 تا 15 دقیقه صبر کنید.

3. در این فاصله بهتر است فلفل‌های رنگی‌تان را قالب بزنید. برای این کار، هر فلفل را به چهار قسمت تقسیم کنید.

4. پیشنهاد می‌شود قالب‌های دلخواه را از روی پشت فلفل بگذارید و اطراف قالب را برش بزنید.

5. آنها را داخل آبی که از قبل جوش آورده‌اید بریزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.

6. برنج را هم بپزید. باقی‌مانده سس سویا را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و کنار بگذارید. اکنون تکه‌های مرغ را از داخل کیسه بیرون آورده و داخل ماهیتابه بریزید.

7. خلال لیموترش و پیاز را به مجموعه اضافه کنید. بگذارید مرغ به‌آرامی بپزد و آب بیندازد و بعد سرخ شود. سپس روغن کانولا را اضافه کنید.

8. برای سرو کردن می‌توانید حسابی سلیقه به خرج دهید و تحسین مهمان‌ها را برانگیزید. ابتدا برنج را داخل ظرف بریزید. سپس تکه‌های مرغ را روی آن قرار داده و درنهایت فلفل‌ها را به شکلی که در تصویر می‌بینید، روی غذا بگذارید تا تزئین غذای شما کامل و آماده سرو شود.

9. مواد اولیه‌ای که اشاره شدند برای تهیه غذا ویژه شش تا هشت نفر است.

 

نظر متخصص تغذیه چیست؟

معجزه پروتئین سبک

مرغ، به ویژه سینه آن زودهضم است زیرا چربی نداشته و از نظر ساختار اسیدهای آمینه، جزء انواع سبک به حساب می‌آید. بنابراین مصرف آن برای همه افراد، به‌ویژه افرادی که دچار مشکل هضم هستند، منعی ندارد.

استفاده از پوست لیموترش نیز می‌تواند این گوشت را خوش‌عطر و طعم کرده و به هضم و جذب بهتر آن کمک کند. مصرف انواع فلفل‌ها نیز تامین‌کننده آنتی‌اکسیدان مورد نیاز بدن است زیرا هر یک از این فلفل‌های رنگی حاوی آنتی‌اکسیدان هستند. این فلفل‌ها به دلیل ویتامین C موجود در آنها به عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.

نظر متخصص طب سنتی چیست؟

مرغ عسلی

یکی از ترکیب‌هایی که برای مدتی طولانی تکه‌های مرغ در آن قرار می‌گیرند، عسل است. این خوراکی حاوی 80 درصد قند ساده مانند گلوکز و فروکتوز است. با قرار گرفتن مرغ داخل عسل، قندهای آن باعث نرم شدن بافت گوشت شده و خواص دارویی آن نیز وارد گوشت می‌شود. ترکیب دیگر موجود در این غذا، لیموترش است.

فلفل‌ها از نظر طب سنتی، طبع گرم دارند؛ بنابراین این غذا مناسب افرادی است که طبع سرد دارند و میزان رطوبت بدن‌شان بالاست.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7183 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور بازدید: 2935 ساعت: 12:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
2 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
4 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
6 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
7 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
9 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
10 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
11 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ضد پوسیدگی دندان را بشناسید مشخص شد در کودکانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، ...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

  بهترین وقت برای نوشیدن قهوه یا چای چه زمانی است؟ به گفته استیون میلر که دانشجوی دکترای عصب‌شناسی اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.