طرز تهیه پاســتا با سـینه مرغ چینـی


این نوع پاستا یک نوع غذای چینی است که به ذائقه ما ایرانی ها هم نزدیک است.

 مواد لازم
پاستا پنه: 400 گرم
سینه مرغ خرد شده: چهار تكه
قارچ: 300 گرم
سبزی معطر شامل (گشنیز، نعنا و ترخان): یك پیمانه
سیر: سه حبه
كره: 50 گرم
روغن زیتون: نصف پیمانه
نمك و فلفل: به میزان لازم
 

طرز تهیه

ماكارونی را به آب در حال جوش اضافه كرده، وقتی كه كمی نرم شد، به مرحله آبكش می‌رسانیم.

مرغ را با كمی كره در تابه داغ با حرارت بالا تفت می‌دهیم تا طلایی شده، سپس در تابه را می‌گذاریم تا پخته شود. سیرها را له كرده و در اواخر پخت به مرغ اضافه می‌كنیم. قارچ‌ها را نیز با كمی كره تفت می‌دهیم. ماكارونی را همراه قارچ و مرغ در ظرفی جداگانه به همراه نمك، فلفل و روغن زیتون به مدت سه دقیقه تفت می‌دهیم. هنگام سرو، سبزیجات معطر را خرد كرده، روی مواد ریخته و میل می‌كنیم.
 

نکات:
در روش چینی پخته شدن به معنای تفت دادن است.
در چین نوعی قارچ به نام قارچ سیاه وجود دارد كه برای تهیه این غذا از آن استفاده می شود، اما به علت نبودن این قارچ در ایران از قارچ معمولی استفاده میكنیم.
بهتر است برگ ترخان را خرد نكنیم تا زیبایی بیشتری داشته باشد.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 7217 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور بازدید: 3459 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
11 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
میوه های مردانه و زنانه تا به حال به این فکر کرده‌اید که میوه‌ها را می‌توان به دو گروه زن و مرد تقسیم کرد؟ همه ما می‌دانیم که تمام میوه‌ها و سبزیجات غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و آنها را باید جزء ضروری و ثابت سفره خود قرار دهیم، اما جالب است بدانید که یکسری میوه‌ها برای خانم‌ها فواید بیشتری دارند تا آقایان و برعکس.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.