مواد لازم برای 56 برش:
شکر یک پیمانه
روغن مایع یکدوم پیمانه
وانیل یکچهارم قاشق مرباخوری
تخممرغ یک عدد
آرد یک و یکدوم پیمانه
جوش شیرین یکچهارم قاشق مرباخوری
نمک یکچهارم قاشق مرباخوری
اسمارتیزهای (دراژههای) رنگارنگ سهچهارم پیمانه
طرز تهیه:
فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد (375 درجهی فارنهایت) گرم کنید.در کاسهی بزرگی شکر، روغن، وانیل و تخممرغ را با قاشق هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی تهیه شود. آرد، جوششیرین و نمک الک شده را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید و بعد، یکچهارم پیمانه از اسمارتیزهای رنگارنگ را نیز با خمیر مخلوط نمایید.خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت یک رول به طول 25 سانتیمتر درآورید.
رول ها را با رعایت فاصله از یکدیگر، داخل 2 عدد سینی فر چرب نشده قرار دهید و هر رول خمیر را به صورت جداگانه و با دست، طوری پهن کنید که ضخامت خمیر تقریباً به یک سانتیمتر برسد. از باقیمانده اسمارتیزها بر روی سطح خمیرها بپاشید و کمی آنها را با دست فشار دهید تا به خمیرها بچسبند.
سینیها را به مدت 6 تا 8 دقیقه و یا تا زمانی که شیرینیها طلایی رنگ شوند، در فر قرار دهید، سپس آنها را از فر خارج کرده و بگذارید 2 دقیقه در سینی بمانند، بعد با یک تیز شیرینیها را به صورت اریب و به پهنای 5/2 سانتیمتر برش بزنید و آنها را بر روی توری سیمی بچینید تا خنک شوند. با این مقدار مواد، حدوداً 56 عدد شیرینی تهیه میشود.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :هنر آشپزی