روش تهیه کیک براونی با سس شکلات


این کیک خوشمزه برای طرفداران کیکهای شکلات گزینه خوبی است.

مواد لازم:

کره  ½ پیمانه
شکلات کم‌شیرین   240 گرم
شکر    ½ 1 پیمانه
تخم‌مرغ    4 عدد بزرگ
وانیل خالص    1 قاشق چایخوری
آرد        ¾ پیمانه
نمک        ½ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای سس

شیر   یک و نیم لیوان
قهوه ترک  2 قاشق غذاخوری
کاکائو      1 قاشق غذاخوری
شکر        2قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت   1قاشق مرباخوری
کره  1قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. کمی کره را داخل ظرف مناسب فر می‌مالیم تا چرب شود. کاغذ شیرینی‌پزی را کف ظرف پهن می‌کنیم به طوری که از هر طرف آن به اندازه 2.5 سانتیمتر بالا بیاید. ظرف آماده‌شده را کنار می‌گذاریم. یک قابلمه بزرگ را پر از آب می‌کنیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. شکلات و کره را داخل یک بشقاب مناسب می‌ریزیم و آن بشقاب را روی قابلمه آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا با حرارت آب در حال جوش، شکلات و کره کاملاً ذوب شود که حدوداً 7 دقیقه طول می‌کشد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و به مدت 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق می‌گذاریم. (به این روش آب کردن شکلات و کره، روش بنماری می گویند.)


شکر را داخل مخلوط کره و شکلات می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و پس از اضافه‌کردن هر تخم‌مرغ، مواد را کاملاً مخلوط می‌کنیم. پس از اینکه تمام تخم‌مرغ‌ها را اضافه کردیم، وانیل را اضافه کرده مخلوط می‌کنیم و سپس آرد و نمک را به آرامی اضافه می‌نماییم.


مایه را داخل قالبی که از قبل آماده کرده‌ایم ریخته و روی سطح آن را صاف می‌کنیم. سپس آن را به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا بپزد و اگر خلال دندانی داخل آن فرو کنیم فقط مقدار کمی از مواد به آن بچسبد. سپس آن را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شود.


با یک چاقو دور کیک را از ظرف جدا می‌کنیم و با کمک کاغذ کف ظرف، آن را از ظرف فر خارج کرده و به قطعات 5 سانتیمتری برش می‌دهیم. می‌توانید این براونی را به همراه سس شکلات و بستنی سرو نماییم. در صورت تمایل می‌توانید این نوع براونی را تا 3 روز در یک ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری نمایید.

 

برای تهیه سس شکلات، نیز شیر و قهوه و کاکائو و شکر و نشاسته را مخلوط کرده و مثل فرنی بپزید.
 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 7782 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي بازدید: 5688 ساعت: 12:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

  آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ پایگاه خبری لقمه: آزاده نامداری ضمن تاکید بر علاقه اش به غذاهای سنتی و آشپزی، به سخت تر بودن خنه داری نسبت به مجری گری ازعان داشت.
این داروها استخوان را پوک می کند کورتن ها معمولا داروهایی هستند که علیرغم محاسنی که دارند باعث پوکی استخوان می شوند.این قبیل دارو ها بایستی توسط پزشک معالج تجویز شده و تحت نظر وی مصرف شود.
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.
آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك‌ها و ضدچروك‌های طبیعی‌اند كه خداوند خلق كرده است.