آشنایی با روش تهیه خورش پرتقال - غذای محلی شمال کشور


پایگاه خبری لقمه: خورش پرتقال با آنکه شاید جدید به نظر برسد اما از خورش‌های آشنا در مناطق شمالی کشور است .این خورش طعم جدید و خوشایندی دارد و مطمئنا ارزش یک بار امتحان کردن را خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، * آماده سازی: یك ساعت

مواد لازم : برای ۳ نفر

پیاز متوسط 2 عدد

آرد 2 قاشق غذا‌خوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

پرتقال بزرگ 2 عدد

آب پرتقال 3 پیمانه

خلال پسته 50 گرم

مرغ خام و خلال شده 200 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

خورش پرتقالِ

طرز تهیه:

۱- ابتدا پرتقال را با کارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه کرده و کنار بگذارید.

۲- در ظرفی مناسب پیاز‌ها را خرد کرده و در روغن نیمه سرخ کنید.آنگاه مرغ‌های خلال شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید مواد کمی سرخ شود.

۳- در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید .وقتی شکر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود.حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و کمی نمک اضافه کنید(اضافه کردن زعفران اب کرده هم خالی از لطف نیست!!!).

۴- مواد را کمی تفت دهید و سپس تکه‌های پرتقال را اضافه کنید.آنگاه مخلوط آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خورش کمی غلیظ شود. زمانی که خورش غلظت لازم را پیدا کرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین کنید.

* توجه:

۱- مدت پخت این خورش باید کوتاه باشد تا پرتقال شکل خود را حفظ کند پس مدت نیاز را به مرغ جهت مغز پخت شدن بدهید و سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید.

۲- مزه پرتقال با توجه به ذائقه شما می‌تواند ترش یا شیرین باشد البته با توجه به اضافه کردن شکر بهتر است پرتقال کمی ترش باشد تا مزه خورش متمایل به ملس شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 8543 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر بازدید: 2750 ساعت: 5:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
4 خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
5 راز های تامین ویتامین D در پاییز و زمستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
6 آخرین وضعیت درمانی کودک سوخته شده در دیگ نذری ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
7 لکه های پوستی را این گونه درمان کنید ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر
8 سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
9 مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
10 خطرات استفاده چندباره از بطری‌های پلاستیکی را جدی بگیرید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
11 چلوخورشت "چنزو" ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

  با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
۹۰ نانوایی در این شهر نان رایگان می‌دهند پایگاه خبری لقمه: در زابل یک فرد نیکوکار و پر تلاش سعی کرده که نانوایی‌های زابل را در طرح «نان مهربانی» عضو کند تا بتواند کمکی برای خانواده‌های نیازمند باشد.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.