محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟
متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف باور عمومی محصولات ارگانیک نه تنها سالم و غیرسمی نیستند بلکه در بسیاری از موارد حتی از محصولاتی که به شیوه عادی کشت میشوند، سمیترند.
تغذیه مناسب راهی برای مواجهه با کرونا ویروس
یک متخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه برای درمان کرونا ویروس داروی خاصی وجود ندارد، گفت: رعایت اصول بهداشتی مهمترین عامل برای مقابله با هر نوع بیماری ویروسی بویژه بیما . . .
آشنایی با سموم توت فرنگی/ روش های شستشوی توت فرنگی
آیا توتفرنگیها به واسطه هورمونها درشت میشوند؟ این که میگویند برای تازگی و ماندگاری بیشتر توتفرنگی، از قارچ کشهای قوی استفاده میشود تا چه میزان صحت دارد؟ آیا آلودگیهای سمی توتفرنگی با آبشویی . . .
چگونه ید نمک را حفظ کنیم؟
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مقدار مصرف نمک روزانه 5 گرم است ولی در حال حاضر مصرف نمک در کشور ما بالا بوده و حدود 3-2 برابر مقدار توصیه شده سازمان جهانی بهداشت است.