گوجه فرنگی چند عدد در روز برای سرطان مفید است متخصصان سلامت می‌گویند مصرف 4 عدد گوجه فرنگی در روز خطر سرطان کلیه را به ویژه در زنان کاهش می‌دهد.
محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف باور عمومی محصولات ارگانیک نه تنها سالم و غیرسمی نیستند بلکه در بسیاری از موارد حتی از محصولاتی که به شیوه عادی کشت می‌شوند، سمی‌ترند.
تغذیه مناسب راهی برای مواجهه با کرونا ویروس یک متخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه برای درمان کرونا ویروس داروی خاصی وجود ندارد، گفت: رعایت اصول بهداشتی مهمترین عامل برای مقابله با هر نوع بیماری ویروسی بویژه بیما . . .
آشنایی با سموم توت فرنگی/ روش های شستشوی توت فرنگی آیا توت‌فرنگی‌ها به واسطه هورمون‌ها درشت می‌شوند؟ این که می‌گویند برای تازگی و ماندگاری بیشتر توت‌فرنگی، از قارچ کش‌های قوی استفاده می‌شود تا چه میزان صحت دارد؟ آیا آلودگی‌های سمی توت‌فرنگی با آبشویی . . .
ویتامین E چه خطری برای بدن دارد نتایج یک مطالعه جدید در زمینه بیماری‌های تنفسی حاکی از تاثیر منفی ویتامین E بر عملکرد ریه‌هاست.
چرا زنان باید بیشتر چای بنوشند؟ پلی‌فنول‌های موجود در چای به دلیل دارا بودن خواص ضدتوموری و آنتی‌اکسیدانی، خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهند.
سوء‌تغذیه برای باکتری‌های مفید روده خطرناک است متخصصان اطفال هشدار دادند سوء تغذیه در کودکان تاثیرات بلندمدت منفی بر سلامت روده‌ها دارد.
صفحه 152 از 273  اول  قبلی   147    148    149    150    151    152    153    154    155    156    157   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت