محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف باور عمومی محصولات ارگانیک نه تنها سالم و غیرسمی نیستند بلکه در بسیاری از موارد حتی از محصولاتی که به شیوه عادی کشت می‌شوند، سمی‌ترند.
تغذیه مناسب راهی برای مواجهه با کرونا ویروس یک متخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه برای درمان کرونا ویروس داروی خاصی وجود ندارد، گفت: رعایت اصول بهداشتی مهمترین عامل برای مقابله با هر نوع بیماری ویروسی بویژه بیما . . .
آشنایی با سموم توت فرنگی/ روش های شستشوی توت فرنگی آیا توت‌فرنگی‌ها به واسطه هورمون‌ها درشت می‌شوند؟ این که می‌گویند برای تازگی و ماندگاری بیشتر توت‌فرنگی، از قارچ کش‌های قوی استفاده می‌شود تا چه میزان صحت دارد؟ آیا آلودگی‌های سمی توت‌فرنگی با آبشویی . . .
ویتامین E چه خطری برای بدن دارد نتایج یک مطالعه جدید در زمینه بیماری‌های تنفسی حاکی از تاثیر منفی ویتامین E بر عملکرد ریه‌هاست.
چرا زنان باید بیشتر چای بنوشند؟ پلی‌فنول‌های موجود در چای به دلیل دارا بودن خواص ضدتوموری و آنتی‌اکسیدانی، خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهند.
سوء‌تغذیه برای باکتری‌های مفید روده خطرناک است متخصصان اطفال هشدار دادند سوء تغذیه در کودکان تاثیرات بلندمدت منفی بر سلامت روده‌ها دارد.
چگونه ید نمک را حفظ کنیم؟ کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مقدار مصرف نمک روزانه 5 گرم است ولی در حال حاضر مصرف نمک در کشور ما بالا بوده و حدود 3-2 برابر مقدار توصیه شده سازمان جهانی بهداشت است.
صفحه 152 از 273  اول  قبلی   147    148    149    150    151    152    153    154    155    156    157   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مقابله با زوال عقل با روغن زیتون یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  هورمون‌درمانی در باشگاه‌های بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟ دكتر كیمیاگر گفت: این روند می‌تواند ماهی یک کیلو ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!