سوء‌تغذیه برای باکتری‌های مفید روده خطرناک است متخصصان اطفال هشدار دادند سوء تغذیه در کودکان تاثیرات بلندمدت منفی بر سلامت روده‌ها دارد.
چگونه ید نمک را حفظ کنیم؟ کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مقدار مصرف نمک روزانه 5 گرم است ولی در حال حاضر مصرف نمک در کشور ما بالا بوده و حدود 3-2 برابر مقدار توصیه شده سازمان جهانی بهداشت است.
برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصولات را به جای دود مستقیم با استفاده از عصاره یا اسانس، دودی می‌کنند.
ویار بارداری و راه های درمان آن عادت ماهانه زنان در دوران حاملگی قطع می‌شود و برخی اخلاط کثیف که در حالت طبیعی از طریق آن از بدن خارج می‌شد، در بدن باقی می‌ماند و تجمع پیدا می‌کند، این موضوع باعث تحریک دریچه تحتانی مری یا دهانه معده . . .
دیابت باعث ابتلا به آلزایمر می‌شود! یک فوق تخصص غدد و متابولیسم اظهار کرد: بیماری دیابت و عوارض ناشی از آن همچون بیماری‌های قلبی در زنان بیشتر از مردان است زیرا این افراد به لحاظ فعالیت فیزیکی کمتر، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هس . . .
رئیس پژوهشکده غدد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد: کم شدن سن ابتلا به دیابت در کشور رئیس پژوهشکده غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هشدار نسبت به کاهش سریع سن ابتلا به دیابت در کشور گفت: سن ابتلا به دیابت به زیر 15 سال کاهش یافته است. علت اصلی این مسئله نیز تغذیه نامن . . .
درمان یبوست با این گیاهان معجزه گر در این مطلب قصد داریم چند نمونه از گیاهان، میوه‌ها و سبزیجات ضد یبوست را معرفی کنیم.
صفحه 153 از 273  اول  قبلی   148    149    150    151    152    153    154    155    156    157    158   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و...

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تقویت استخوان‌ها به كمك موز میوه شیرین غنی و كرم رنگ موز میوه‌ای مطلوب برای تمام گروه‌های سنی از نوزادان گرفته تا افراد بزرگسال است.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.