صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
- کرونا
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
پزشکی و سلامت
زیر گروه ها
کرونا
آشنایی با ویتامین های سلامت بخش پوست
رابطه بین غذا و جوش های پوستی
یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
با خوراکیهای سرطانزا آشنا شوید
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطانها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
یک آب میوه مفید ویژه آقایان
نوشیدن روزانه یک لیوان آب انار به میزان قابل ملاحظه ای پیشرفت سرطان پروستات را کند می کند.
با این عادتها، دندانهایتان خراب میشود
شاید شما هم یکسری عادتهایی داشته باشید که به مرور زمان موجب خرابی دندان هایتان شود؛ پس بهتر است که آنها را بشناسید و هر چه سریعتر ترکشان کنید.
قطره آهن، فقط دندانهای شیری پوسیده را سیاه میکند
یک دندانپزشک کودکان گفت: تغذیه شیرخواران با شیر مادر یا شیرپاستوریزه در صورتی که بعد از آن دندان تمیز نشود،موجب پوسیدگی دندان میشود و قطره آهن نیز فقط دندانهای پوسیده را سیاه میکند.
ویتامین C با دوز بالا سنگ کلیه میآورد
تحقیقات جدید نشان داد که اسید اسکوبیک(ویتامین C) با دوز بالا با بیماری سنگهای کلیوی در ارتباط است.
به بهانه 16 بهمن؛ روز جهانی سرطان؛
با خوراکیهای سرطانزا آشنا شوید
بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطانها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
صفحه 229 از 272
اول
قبلی
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی
معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...
رازهایی درباره فست فودها!
شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...
واقعیتهایی تلخ در مورد چای شیرین
درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید
برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
خاصیتهایی كه پاستیل ندارد
پاستیل از تنقلاتی است كه با شكلهای متنوع و رنگهای فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كشسان منحصربهفرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرفكننده ایجاد میكند كه در همه جنسهای این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمیتوان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگیها نمیتواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
طبخ غذا با فویل در سفر
چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
14 روش برای خوشطمع کردن غذاها
آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه میآورد و دستپخت خوبش را خوبتر میکند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است