دیابتیها و باید و نبایدهایی در آشپزی
ابتلا به دیابت عادتهای غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوهی آشپزی تحمیل میکند. در نتیجه تهیهی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری میگیرد.
سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد
اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچار دلپیچه شوند، معلوم میشود که طبع سردی دارند؛ چون مواد غذایی دارای طبع سرد در سردمزاجان به سختی هضم میشود.
بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست
خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی میشناسیم و میدانیم كدام آنها را، البته داروهای با مصرف وسیع و قابلتهیه بدون نیاز به نسخه پزشك، برای چه مشكلی باید به كار ببریم، اینگونه اطلاعات را هم درمورد برخی . . .