رابطه سکته و عفونت دندانی افراد بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بی توجهی به بهداشت و سلامت دهان و دندان خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و سکته را تا دو برابر افزایش می دهد.
چاقی و مصرف فست فود عامل بیماری مرگ آور کبد چرب یک کارشناس تغذیه در مورد علل بروز عارضه کبد چرب اظهار کرد: در کشورهای غربی علت این بیماری مصرف مشروبات الکلی است اما در کشورهایی که از این مشروبات استفاده نمی‌کنند، چاقی، تغذیه غلط و تغذیه وریدی طولان . . .
درباره جویدن و نجویدن غذا یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: از آن‌ جا که بخشی از هضم و جذب غذا درون دهان و به وسیله آنزیم‌های بزاق انجام می‌شود، تند غذا خوردن موجب می‌شود غذا به میزان کافی جویده نشده و مدت زیادی درون دهان قرار نگیر . . .
تغذیه نامناسب،استعمال دخانیات و آلودگی هوا از علل بروز سرطان‌ هستند متخصص رادیوتراپی و انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: مهم‌ترین مشکل در بحث سرطان عدم آگاهی کافی مردم است که باعث می‌شود در مراحل پیشرفت طرح به مراکز درمانی مراجعه کنند.
سالاد میوه، سپر دفاعی در برابر آلودگی هوا یک متخصص تغذیه گفت: مصرف میوه و سبزی‌ها می‌تواند سموم ناشی از آلودگی هوا را از بدن خارج کند.
آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های باکتریایی جلوگیری می‌کند.
آلودگی هوا منجر به بروز چاقی می شود مطالعات جدید محققان دانشگاه اوهایو نشان می دهد که قرار گرفتن کودکان در معرض آلودگی هوا خطر ابتلا به چاقی و دیابت را در آنها افزایش می دهد.
صفحه 232 از 273  اول  قبلی   227    228    229    230    231    232    233    234    235    236    237   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

  8 توصیه تغذیه‌ای برای مردان سلامت مردان جامعه به اندازه سلامت كودكان و زنان جا...

  خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه باید از خرید گوشت‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زندگی سالم با غذای سالم سال‌هاست در كشورهای اروپایی و امریكا پزشكان با روی آوردن به داروهای گیاهی روش سنتی درمان بیماری‌ها را در پیش گرفتند و به این سمت حركت می‌كنند تا عرضه داروهای شیمیایی را كم‌كم از چرخه درمان خارج كنند.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.