به بهانه 16 بهمن؛ روز جهانی سرطان؛ با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
انواع بیماری‌ها در کمین هواداران پیتزا و ساندویچ طعم لذیذ و مطلوب، آماده شدن سریع غذا، ظاهر زیبای غذا، محیطی شیک و قیمتی مناسب از جمله عواملی است که سبب استقبال افراد از غذاهایی مانند انواع پیتزا و ساندویچ می‌شود.
شیر مادر خطر ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش می‌دهد محققان استرالیایی دریافتند که شیر مادر خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا 50 درصد کاهش می‌دهد.
مصرف غذاهای سرخ شده خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف زیاد و مداوم غذاهای سرخ شده خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچار دل‌پیچه شوند، معلوم می‌شود که طبع سردی دارند؛ چون مواد غذایی دارای طبع سرد در سردمزاجان به سختی هضم می‌شود.
تاثیر مصرف میوه و سبزیجات تازه در سلامت روان نتایج بررسی‌های محققان نیوزیلندی نشان می‌دهد مصرف میوه و سبزیجات تازه، افراد را سرحال‌تر می‌سازد.
صفحه 231 از 273  اول  قبلی   226    227    228    229    230    231    232    233    234    235    236   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت