حرارت،خواص ماهی را کم نمیکند؟
ماهی جزو خوراکیهایی است که برای مصرف، حتما به پخت نیاز دارد. ممكن است این سوال برای برخی افراد پیش بیاید که آیا ریزمغذیها و درشتمغذیهای موجود در گوشت ماهی در اثر حرارت از بین میروند؟
یک خوراکی مفید برای افراد چاق
محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بردند که پروتئین سویا، تجمع چربی و تری گلیسریدها را در کبد افراد چاق به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.
26 توصیه تغذیهای به مسافران نوروزی
تعطیلات عید که از راه میرسد، بازار سفرهای نوروزی گرم میشود. گاهی این سفرها بسیار کوتاه و حتی یکروزه هستند و گاهی هم طولانی و چند روزه. در این مطلب به چند نکته ساده و کاربردی درباره تغذیه در سفر اشا . . .
16 پیشنهاد برای صبحانه
از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ساعت است، از اهمیت ویژهای برخوردار میباشد. همچنین مطالعات نشان دادهاند آنچه برای صبحانه میل میكنید، بر آنچه كه در طی روز خواهید خورد اثر میگذارد. . . .
دانستنی های نمک و آجیل عید
مصرف کم نمک، خطر شیوع سرطان معده و پوکی استخوان را کاهش داده و نیز باعث پائین آمدن فشار خون بالا میشود.