احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! پایگاه خبری لقمه: کارشناسان معتقدند که با توجه به افزایش نرخ ارز در بازار، دیگر بازار کشش تقاضای واقعی را ندارد و میزان تقاضای غیرواقعی هم بسیار کم است، اما تلاطم‌های سیاسی اثر خود را می‌گذارند و از آ . . .
هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف خودسرانه «ملاتونین» هشدار داد.
موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید افراد می توانند دیابت نوع ۲ خود را از طریق ترکیبی از کاهش کالری و دارو معکوس کنند.
نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! پایگاه خبری لقمه:مدیر سامانه «کدومو» با اشاره به یکی از چالش‌های ساترا بیان کرد که تبلیغ یا تشویق به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر، در قوانین جرم انگاری شده است اما قانونی برای منع نمایش آنها وجود ند . . .
توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: در راستای تعادل بازار ۲۷۰ تن گوشت مرغ منجمد تنظیم بازار با قیمت مصوب در استان یزد توزیع می‌شود.
افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول پایگاه خبری لقمه: رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی نشان می‌دهد، با وجود این که انجمن صنایع لبنی عنوان می‌کند پس از آذر قیمت فرآورده‌ها افزایش نیافته شاهد بالا رفتن محصولاتی مانند شیر و ماست برخی از برنده . . .
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و هات داگ برای مغز افراد پیر مضر هستند.
صفحه 14 از 1745  اول  قبلی   9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  دانه‌ها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربی‌های مفید بو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت