نتایج پایش کیفی نان در تابستان/سنگک همچنان کیفی‌ترین نان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از نتایج پایش کیفی نان در سه ماهه دوم امسال خبرداد و گفت: سنگک همچنان کیفی‌ترین نان در سراسر کشور است و در پخت آن از جوش‌شیرین هم استفاده نمی‌شود.
گزارش تصویری / افتتاحیه جشنواره میوه های قرآنی نخستین جشنواره میوه های قرآنی از صبح روز پنجشنبه گذشته در مصلی تهران آغاز به کار کرد.
نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جدید دریافته‌اند زنانی که روزانه بین 4 تا 6 فنجان کوچک قهوه می‌نوشند کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان رحم هستند.
کاهش کلسترول خون با مصرف پسته پسته سرشار از ماده‌ای به نام فیتوسترول است که سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد.
تازه‌ترین تصمیم برای قیمت‌گذاری 53 محصول لبنی دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی ایران ضمن بیان تازه ترین تصمیم سازمان حمایت برای قیمت‌گذاری 53 محصول لبنی، گفت: از فردا شنبه مسئولان کارخانجات تولید فرآورده‌های لبنی به صورت مستقل برای ت . . .
وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان است که قابل کنترل و پیشگیری است.
گزارش تصویری/ ذبح شتر در ترکمن صحرا با فرا رسیدن عید قربان ذبح شتر صبح امروز جمعه در ترکمن صحرا برگزار شد.
صفحه 1536 از 1753  اول  قبلی   1531    1532    1533    1534    1535    1536    1537    1538    1539    1540    1541   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.
آویشن؛ کاهنده غلظت خون آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته می‌شود.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.