سخنگوی سازمان غذا و دارو خبر داد: عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرای آزمایشی طرح «حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی» در اواخر شهریور ماه خبر داد.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتص . . .
بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد پایگاه خبری لقمه: گمرک اعلام کرد: در ۵ ماهه ابتدایی امسال، ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالای اساسی به ارزش ۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار وارد و از گمرکات ترخیص شده است.
نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی در واکنش به برکناری غیرقانونی سه مقام وزارت جهاد کشاورزی، گفت: رئیس دفتر معاون اول رئیس جمهور نامه نامه زد، احکام را باید بنده ابطال کنم و با توجه به دلایلی که داشت . . .
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذاها که حاوی یک باکتری خاص هستند، می‌تواند راه‌حلی برای از بین‌ بردن بوی بد دهان باشد.
نتیجۀ رأی اعتماد وزرا به وزرا مشخص شد همه وزرای پیشنهادی رای آوردند/صالحی امیری در کف و صالحی در صدر جدول آرا پایگاه خبری لقمه: با اتمام بررسی های فشرده مجلس، همه وزیران پیشنهادی مسعود پزشکیان به کابینه دولت چهاردهم راه یافتند.
صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل صندوق ملی محیط زیست از برداشته شدن گام‌های زیربنایی برای تاسیس صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.
صفحه 42 از 1757  اول  قبلی   37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
لبنیات مشمول قیمت‌گذاری شد معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت: لبنیات از این پس مشمول قیمت‌گذاری شده‌اند.
11 دلیل رایج دل‌درد دل‌درد و دل‌پیچه از آن دست مشکلاتی هستند که زندگی را برای هر انسانی تیره‌وتار می‌کند. برای برطرف‌کردن و درمان این مشکل در گام اول باید دلیل اصلی آن مشخص شود.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.