سرانه پایین مصرف شیر در کشور/ کمبود کلسیم در ایرانی‌ها پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف شیر در کشور گفت: این امر باعث شده کلسیم رتبه دوم کمبود ماده مغذی را در رژیم غذایی افراد جامعه از آن خود کند . . .
فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است پایگاه خبری لقمه: مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: میوه فروشی ها طبق مجوز صنفی خود فقط باید میوه بفروشند و اجازه ندارند ترشی یا محصولاتی مانند آبلیمو، آبغوره . . .
کشت دوباره برنج در مازندران در معرض خطر؛ آبی پشت سدها نیست پایگاه خبری لقمه: رویکرد کشت مجدد برنج درحالی امسال نیز مانند سال های گذشته در مازندران مورد استقبال کشاورزان و مسئولان قرار گرفته که آبی پشت سدها و آب بندان ها برای مدیریت این کشت وجود ندارد و از طرف . . .
عرضه 117 هزار تن گندم در بورس کالا به قیمت تضمینی پایگاه خبری لقمه: تالار کشاورزی بورس کالای ایران روز دوشنبه 9 مردادماه، میزبان عرضه 117 هزار و 377 تن گندم خوراکی استان های اردبیل، مرکزی، زنجان و خراسان شمالی در قالب طرح قیمت تضمینی است.
لزوم فرهنگ‌سازی در خصوص مراقبت از دندان‌ها/ ارائه خدمات دندان‌پزشکی به ۷ میلیون دانش‌آموز پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران، گفت: شاخص پوسیدگی دندان در 4 سال اخیر از 2.9 درصد به 1.8 درصد کاهش پیدا کرده است که اهمیت این موضوع در سال‌های آینده مشخص خواهد شد.
شیرین بیان،گیاهی با شیرینی و حلاوت صادرات/ظرفیتی مستعد که نیازمند توجه هرچه بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شیرین بیان یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی در جهان است که ظرفیت های صادراتیپ و فرصت‌های شغلی و ارزآوری مربوط به آن ایجاب می‌کند نسبت به توسعه فعالیت ها در این خصوص،اقدامات مؤثر و ساز . . .
صفحه 462 از 1757  اول  قبلی   457    458    459    460    461    462    463    464    465    466    467   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

  داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با رژیم‌های لاغری و کاهش وزن منسوخ متأسفانه خیلی وقت‌ها کاهش وزن و لاغری همه خواب و خوراک فرد می‌شود و به کلی فراموش می‌کند که سلامتی و زنده بودن چیزی فراتر از چاقی و لاغری است.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.