قیمه کاسالین و کیچری؛غذای هندی پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به غذاهای هندی، دستور این غذای خوشمزه هندی را از دست ندهند. قیمه کاسالین طعمی آشنا با رگه هایی از تجربیات جدید برای ذائقه ما دارد. امیدوارم از چشیدن این غذا لذت ببرید.
طرز تهیه ته چین قارچ پایگاه خبری لقمه: زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته‌ چین داده است.
کشف ۱۴ تن مواد غذایی فاسد از ابتدای ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: رییس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت گفت: بیش از ۱۴ تن مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف در کشور از ابتدای ماه مبارک رمضان تا ٢٣ خردادماه کشف، جمع آوری و معدوم شدند. . . .
کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: طبیعتا وقتی آبلیمو با افزودنی‌هایی ترکیب می‌شود، دیگر نمی‌توان به آن عنوان صد درصد طبیعی را اطلاق کرد. . . .
در تهران روزانه چهار و نیم میلیون مترمکعب آب مصرف می‌شود پایگاه خبری لقمه: در روزهای گرم سال و در اوج مصرف، چهار و نیم میلیون مترمکعب آب در استان تهران مصرف می‌شود که این رقم معادل ۵۲ هزار لیتر بر ثانیه یعنی معادل ۵۲ هزار بطری یک لیتری در هر ثانیه است که از . . .
غذاهای خوشمزه و رنگارنگ کوش‌آداسی در ترکیه پایگاه خبری لقمه: کوش‌آداسی شهرستانی زیبا در ترکیه با غذاهای خوشمزه و رنگارنگ است. برای آشنایی بیشتر با غذاهای محلی کوش‌آداسی با ما همراه باشید.
ایران تولیدکننده 61 درصد برنج آسیای مرکزی و غربی است پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز بین المللی برنج آسیای مرکزی و غربی با بیان اینکه 54 درصد وسعت کل منطقه برنج خیز آسیای مرکزی و غربی متعلق به ایران است، گفت: ایران تولید کننده 61 درصد کل برنج این منطقه است . . .
صفحه 530 از 1753  اول  قبلی   525    526    527    528    529    530    531    532    533    534    535   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
اضافه وزن بارداری همیشه نگران‌کننده نیست مسلما یکی از دغدغه‌های ذهنی مادر باردار میزان وزن گیری او در دوران حاملگی است.
آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.