غذاهای خوشمزه و رنگارنگ کوش‌آداسی در ترکیه پایگاه خبری لقمه: کوش‌آداسی شهرستانی زیبا در ترکیه با غذاهای خوشمزه و رنگارنگ است. برای آشنایی بیشتر با غذاهای محلی کوش‌آداسی با ما همراه باشید.
ایران تولیدکننده 61 درصد برنج آسیای مرکزی و غربی است پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز بین المللی برنج آسیای مرکزی و غربی با بیان اینکه 54 درصد وسعت کل منطقه برنج خیز آسیای مرکزی و غربی متعلق به ایران است، گفت: ایران تولید کننده 61 درصد کل برنج این منطقه است . . .
بخور و بخواب مادران باردار چه عواقبی دارد؟ پایگاه خبری لقمه: مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، بی تحرکی مادران باردار را معضل جدی بهداشتی در جامعه امروز عنوان کرد.
مصرف روغن نارگیل ممنوع! پایگاه خبری لقمه: روغن نارگیل به عنوان یک ماده غذایی سالم در تمامی فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد. بنا به گزارش انجمن قلب آمریکا روغن نارگیل 6 برابر روغن زیتون دارای سطح چربی‌های اشباع است.
تعطیلی 1144 مرکز متخلف بهداشتی در ماه رمضان/سنجش سلامت مواد غذایی توسط کارشناسان پایگاه خبری لقمه: مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص وزارت بهداشت، از تعطیلی 1144 مرکز متخلف بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
واردات روزانه 120 تن گوشت برای تنظیم بازار پایگاه خبری لقمه: رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده گفت: روزانه 120 تن گوشت برای مصارف داخلی و تنظیم بازار به کشور وارد می شود.
شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای! پایگاه خبری لقمه: نشریه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد: نتایج یک بررسی تکان دهنده نشان می دهد که نیمی از آمریکایی ها منشا 'شیرکاکائو' را نمی دانند و برخی دیگر نیز آن را محصول مستقیم گاوهای قهوه ای رنگ . . .
صفحه 531 از 1753  اول  قبلی   526    527    528    529    530    531    532    533    534    535    536   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
وقتی صاحب برند قاتل می شود! پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.