اعلام آمادگی فائو برای کمک به ایران در مواجهه با بحران آب سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) همگام با یونسکو، بانک جهانی، تسهیلات جهانی محیط زیست (جف) و انجمن بین المللی متخصصان آبهای زیرزمینی خواستار اقدام جامعه جهانی برای مدیریت کاهش و تخریب فزآینده . . .
کاهش وزن با طعم ترش لیموترش در کاهش وزن سریع، بسیار موثر است. مصرف آب لیمو روزی دو یا سه بار باعث کاهش کالری می شود. بهترین ویژگی لیمو، طبیعت اسیدی آن است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این ق . . .
صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با تمهیداتی عوارض آن را کنترل کرد. چگونه؟ در این نوشتار می‌گویم که چطور می‌شود بیشتر جوان بمانیم و سالمندی همراه با سلامت داشته باشیم.
9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای گرم است و میوه ها زود از بین می رود از طرفی نگهداشتن میوه های خوشمزه و سبزیجات فصلی یک نعمت است اما نگه داشتن آنها تازه می تواند یک چالش باشد.
شُل کردن سرکیسه برای سفره ای سالم محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
فائو هشدار داد ذخایر غذایی یمن رو به پایان است/نا امنی غذایی 11 میلیون نفر یمنی معاون مدیرکل فائو در شمال آفریقا و خاور نزدیک گفت: میزان ذخایر غلات یمن در زمان آغاز حملات هوایی عربستان حدود 860 هزار تن بود که برای مصرف 3 تا 4 ماه کافی است، بخش عمده نیاز غذایی این کشور را گندم و ب . . .
صفحه 709 از 1753  اول  قبلی   704    705    706    707    708    709    710    711    712    713    714   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، س...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: آخرین تعیین نرخ خرید تضمینی برنج به عنوان دومین محصول پرمصرف کشور مربوط به سال ۱۴۰۰ است که رسانه‌ای و اعلام نشد.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.