حذف "خمیر مرغ" از تولید سوسیس و کالباس یا یک کلاف سردرگم این گزارش حاکی است در حالی رییس سازمان غذا و دارو از ممنوع شدن ورود خمیرمرغ به چرخه تولید سوسیس و کالباس از نیمه دوم امسال خبر داده است که مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی ایران این . . .
شما هم سالی نیم کیلو سم می خورید فقط ١٨‌درصد خاک کشاورزی ایران سالم است مصرف کود شیمیایی١٠ ‌سال اخیر، از ٥/٢ به ٥/٦ میلیون تن رشد رسید.
با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید از خوردن ماست با عدس‌پلو خودداری کرد.
تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح و مواد معدنی به ویژه کلسیم است که بخش عمده‌ای از این املاح باید از راه برنامه غذایی روزانه تامین شوند.
موثرترین ورزش برای کوچک کردن شکم داشتن شکم بزرگ مشکلی است که اکثر افراد با آن مواجه هستند و روشهای متعددی را برای کوچک کردن شکم به کار می‌برند که اکثر آنها بی نتیجه است.
دستور تهیه خیارشور کلاسیک آمریکایی خیار شور در انواع غذاها و ساندویچ ها استفاده می شود. چه بهتر که بلد باشید آن را در خانه درست کنید تا طعم خوب و دلخواه شما را داشته باشد.
خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت زرد رنگی‌ است آرامش‌بخش و شادی‌آفرین. با دیدن این رنگ شما احساس آرامش می‌كنید.
صفحه 802 از 1754  اول  قبلی   797    798    799    800    801    802    803    804    805    806    807   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

  ویتامین D و بیماری سل

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت