چه میوه های نوبرانه ای بخوریم؟
2 نوع میوه نوبرانه داریم؛ نوبرانههای رسیده مانند زردآلو، توتفرنگی، آلبالو و گیلاس و نوبرانههای کال مانند گوجه سبز و چغاله بادام. ما در این مطلب به نوبرانههای کال (Unripe fruit) یعنی چغاله بادام یا . . .
آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری
میگویند غذاهای ایرانی تنها وقتی خوشمزه میشوند که یک وجب روغن روی آنها باشد. تا وقتی روی قرمهسبزی یک لایه روغن سیاه نباشد آن را دوست نخواهید داشت و تهدیگ برنج باید در روغن غوطه بخورد. الویه را به ن . . .