فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذایی اثرات مثبتی بر سلامت دارد به طوری که سبب کاهش بیماری های قلبی عروقی وگوارشی، کاهش کلسترول خون ،دیابت و سرطان روده در افراد می گردد.
اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از آن به دست می آورند 5000 سال پیش شناخته شد و برگ آن در معالجه بیماران مورد استفاده قرار گرفت.
دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد, اما عوامل ژنتیکی واجتماعی میتواند در بروز بیماری بسیار موثر باشد.
اختلالات خوردن 5 اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: وجود اختلالات خوردن احتمال نازایی را در زنان افزایش می دهد, اما اگر تحت درمان قرار گیرند ممکن است به وضعیت نرمال بازگشته و قدرت باروری خود را دوباره بدست آورند.
تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه گوارش واقع شده است. ریشه بسیاری از مشکلات بهداشتی مربوط به عدم تعادل باکتری های روده است، و این پایه و اساس سلامتی است حتی در دوران جنینی.بدون عملکرد . . .
ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغلب به عنوان مهم ترین مواد مغذی برای سلامت استخوان به شمار می ایند، ویتامین K نیز نقش مهمی در جلوگیری از دست دادن استخوان ایفا می کند.. مطالعات نشان داد . . .
تغذیه مناسب در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: ٤٠هفته باردارى (یا مدت زمان بیشتر) یك دوره ی جادویی است. رعایت كردن شیوه ی زندگی سالم در زمان باردادی،قبل و بعد از آن ، كلیدی برای سلامت مادر و نوزاد است.
صفحه 25 از 173  اول  قبلی   20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.
عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟