سالاد ترخون، یک سالاد اشتها آور


پایگاه خبری لقمه: ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

 

طرز تهیه  سالاد ترخون

مواد لازم:

 

عدس: 250 گرم

سیر (له شده): 1 حبه

ترخون (خرد شده): 2 قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای: 4 قاشق سوپخوری

خامه: 1 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی (فیله و خرد شده): 2 عدد

زیتون سیاه (خرد شده): 50 گرم

جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپخوری

لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده): 1 عدد

سس خردل (یا دانه خردل): 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

 

1. عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

 

2. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

 

3. پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

 

4. گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

 

5. سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سرآشپز

کد: 10812 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت بازدید: 27 ساعت: 9:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه سالاد کاهوی آسیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
2 وقتی افسردگی را می خورید! ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
3 مصرف ماست همراه با غذا موجب اختلال هضم می شود ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
4 با خوردن سالاد کاسنی از آلزایمر جلوگیری کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
5 6 جایگزین بهتر برای سس سالاد ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي
6 5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
7 سه روش تهیه سالاد سزار caesar salad ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
8 روش تهیه چند نوع سالاد ماکارونی خوشمزه ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
9 طرز تهیه معروف ترین سالاد خاورمیانه ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر
10 طرز تهیه 7 نوع غذا با قارچ از سوفله تا سالاد و سوپ ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  خونریزی معده در مردان شایع‌تر است خون‌ریزی از مجرای گوارشی یکی از شایع‌ترین مشکلاتی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری از درون با به کارگیری این دستورات هورمون‌ها صرفا مسئول پرمویی یا كم‌مویی یا رقم خوردن دوره‌های ماهانه نیستند. در واقع هورمون‌های زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل می‌كنند. حتی خود سلول‌های چربی هم هورمون‌های مختلفی تولید می‌كنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه می‌توانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی به‌نفع شما كار كنند.
تقویت بینایی با مواد غذایی مواد غذایی همواره یکی از نقش‌های حیاتی را در سلامت بدن ایفا می‌کنند و پزشکان در هر مشکل و بیماری خاصی، مصرف برخی مواد غذایی را توصیه و افراد را از خوردن موادی منع می‌کنند. چشم‌ها نیز مانند سایر اندام‌های بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارد.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!