طرز تهیه خرما پلو؛ ویژه ضیافت‌های افطاری خرما پلو؛ غذای محلی استان لرستان است که البته می توان آن را در زمان افطار و سحر نیز سرو کرد.
طرز پخت فرنی مخصوص آذربایجان برای سفره افطار فرنی یکی از دسرهای ایرانی است که به آسانی و سریع تهیه می شود.
روش تهیه پای شکلاتی سه لایه دستور تهیه پای شکلات برای 10 نفر و طی 30 دقیقه آماده می شود.
طرز تهیه ترحلوا؛ پای ثابت سفره افطار شیرازی‌ها ترحلو، در جشن ها، مهمانی ها، عزاداری و به ویژه در ایام ماه رمضان در شیراز مصرف زیادی دارد.
طرز پخت آش بادنجان برای سفره افطار آش بادنجان یکی از آش های خوشمزه است که غذای محلی شهرستان ملایر است و طرفداران بسیاری دارد.
روش تهیه فرنی با طعم بستنی برای افطاری فرنی یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که در برخی از شهرهای ایران در ماه رمضان نیز آن را سرو می کنند.
توپک خرما؛ شیرینی بعد از افطار خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
صفحه 83 از 141  اول  قبلی   78    79    80    81    82    83    84    85    86    87    88   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مناسب روزهای گرم وقتی هوا گرم می‌شود، معمولا ما اشتهای چندانی برای ...

  خطرات نوشیدنی های انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...

  با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید! ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت