صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازمالاجراست
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
6جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
دستور پخت غذا
طرز پخت فرنی مخصوص آذربایجان برای سفره افطار
فرنی یکی از دسرهای ایرانی است که به آسانی و سریع تهیه می شود.
روش تهیه پای شکلاتی سه لایه
دستور تهیه پای شکلات برای 10 نفر و طی 30 دقیقه آماده می شود.
طرز تهیه ترحلوا؛ پای ثابت سفره افطار شیرازیها
ترحلو، در جشن ها، مهمانی ها، عزاداری و به ویژه در ایام ماه رمضان در شیراز مصرف زیادی دارد.
طرز پخت آش بادنجان برای سفره افطار
آش بادنجان یکی از آش های خوشمزه است که غذای محلی شهرستان ملایر است و طرفداران بسیاری دارد.
روش تهیه فرنی با طعم بستنی برای افطاری
فرنی یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که در برخی از شهرهای ایران در ماه رمضان نیز آن را سرو می کنند.
توپک خرما؛ شیرینی بعد از افطار
خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
روش تهیه حلوای خرما برای سفره افطاری
برخی از خانم ها برای زیباتر شدن سفره های افطاری شان در آن حلوا که نوعی دسر اصیل ایرانی است، هم قرار می دهند.
صفحه 83 از 141
اول
قبلی
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی
توت فرنگی میتواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...
خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان
لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژنهای گیا...
داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاریها سرخود تجویز نکنند
رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی
پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
گرمای بدن در زمستان با این مواد غذایی
گاهی با پوشیدن یک ژاکت پشمی باز هم بدنمان در سرمای زمستان گرم نمیشود اما با برخی مواد غذایی و نوشیدنیها، بدن از درون گرم میشود و سرمای بیرون بدن تا حدی از بین میرود.
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado
پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشتر با خواص و ویژگیهای منحصر به فرد این میوهی مفید است.
یک رژیم غذایی موثر فقط در 4 کلمه!
برخلاف ملیت غربیاش، با ریزهکاریهایی که بیشتر شرقی است به مقوله غذا خوردن و رژیم گرفتن نگاه کرده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است