پایان اولین مسابقه عکاسی سایت لقمه با فرا رسیدن عید سعید فطر، مهلت ارسال عکس های سفره های افطار به پایان رسید و داوری آن نیز تا ظهر روز شنبه انجام خواهد شد.
سایت لقمه به عنوان یکی از فعالیت های زیر ساختی صنعت گردشگری ایران معرفی شد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، سایت لقمه به عنوان یکی از فعالیت های زیر ساختی صنعت گردشگری ایران معرفی کرد.
صفحه 21 از 21  اول  قبلی   12    13    14    15    16    17    18    19    20    21   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
بخورنخورهای عفونت‌های زنانه رژیم غذایی نامناسب، استرس و بی‌خوابی ابتلا به عفونت‌های قارچی را در زنان افزایش می‌دهد.
روغنی برای مقابله با آلزایمر و سرطان روغن هسته انگور حاوی اسیدهای چرب با یک باند دوگانه است و به روغن زیتون شباهت زیادی دارد.