روش تهیه مقلوبه؛ غذای لبنانی
غذاهای عربی و لبنانی طعم خاصی دارند که تقریبا با ذائقه ما ایرانی ها جور در میآید. آنها در غذاهای خود ارده یا نخود زیاد استفاده می کنند و روغن مصرفیشان بیشتر مواقع روغن کنجد است.
طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا
برای این غذا از بادمجان بزرگ و سفت استفاده کنید تا شکل خود را حفظ کند و از له شدن آن حین تفت دادن جلوگیری شود. مزه نعنا اهمیت چندانی ندارد. می توان بجای آن از پونه کوهی یا آویشن استفاده کرد.
روش تهیه کباب گوشت بره با سس لیمو
آشپزی یونانی یک از گونههای آشپزی مدیترانه ایست که در ویژگی هایش با آشپزی ترکی، آشپزی ایتالیایی و آشپزی بالکانی مشترک است. مواد اولیه پر مصرف در آشپزی یونانی، زیتون، روغن زیتون، سبزیجات و سبزی، پنیر، . . .