دستور تهیه سوپ یوشیتو + عکس سوپ یوشیتو یکی از انواع سوپ های ژاپنی است که بسیار مقوی و خوشمزه است.
طرز تهیه خوارك سبزیجات و مرغ چینی اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید، خوارك سبزیجات و مرغ چینی را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه رولت مرغ رولت مرغ یا Chicken Rolled را می توانید در منزل به راحتی تهیه کنید.
طرز تهیه بوریتو گوشت؛ غذای ایتالیایی در این دستور (meat burrito recipe) با خوراکی ایتالیایی آشنا می شوید.
طرز تهیه سوپ سیب و سیب‌زمینی با طعم سیر این سوپ طعمی جدید و خوشمزه دارد و به راحتی می توانید آن را امتحان کنید.
روش تهیه تاکو بیف‌ پای با گوشت گوسفند و گوساله انواع غذاها را می‌توان درست کرد، اما به گوشت گوساله بیف می گویند.
روش تهیه پلوی مکزیکی با مواد اولیه همیشگی در دسترس می توانید این پلوی خوشمزه را تهیه کنید.
صفحه 15 از 43  اول  قبلی   10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند مصرف موز می‌تواند سردرد‌های میگرنی را در مبتلایان ...

  رفع کم خونی و یبوست با آلو پایگاه خبری لقمه: در بین میوه‌های فصل تابستان، آلو...

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط غذا با طول عمر از نگاه قرآن و احادیث امروزه دانشمندان معتقدند که انسان با دور ساختن عوامل مرگ می‌تواند عمر نامحدود داشته باشد. همین مسئله باعث شده تا محققان در محیط آزمایشگاه با بهبود شرایط زندگی، عمر حشره ای را به هشتاد برابر افزایش دهند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
اشتباهی كه هر سال تكرار می‌شود به‌رغم هشدارهای جدی مسئولان بهداشتی کشور، امسال بازهم از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی‌های گرم و داغ در روزها و شب‌های محرم استفاده شد.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.