روش تهیه اسپاگتی با پنیر پارمسان


لقمه: اسپاگتی نوعی پاستا و یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که غالبا از خمیر سالومین که به صورت کشیده است، تهیه می‌شود.

مواد اولیه:
اسپاگتی                      یك بسته 500 گرم
گوشت چرخ‌كرده             200 گرم
پیاز                             دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگی               سه قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
جعفری                        به میزان لازم
پنیر پارمسان                  200 گرم


طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد كرده و در ماهی‌تابه با مقداری روغن سرخ می‌كنیم، گوشت چرخ‌كرده را اضافه كرده، نمك‌، فلفل و زردچوبه زده و تفت می‌دهیم. پس از سرخ شدن رب گوجه‌فرنگی را افزوده و كنار می‌گذاریم.

اسپاگتی را همانند ماكارونی پخته و آبكش می‌كنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و از مواد آماده شده روی آن می‌ریزیم و با جعفری خرد شده تزئین می‌كنیم. پنیر پارمسان را می‌توان جهت سرو كنار ظرف اسپاگتی قرار داد كه در صورت تمایل می‌توان روی اسپاگتی ریخت.




نكته: پس از جوش آمدن آب و قبل از ریختن اسپاگتی‌ها برای آن‌كه به هم نچسبند می‌توان از مقداری آبلیمو استفاده كرد.




کد: 1054 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۶ خرداد بازدید: 5456 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
3 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
4 روش تهیه اسپاگتی مارینارا ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
5 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
6 غذاهای پرطرفدار دنیا کدام غذاها هستند؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
7 دستور پخت لازانیای کدو حلوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ دي
8 روش تهیه‌ سوفله‌ اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle) ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
9 کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد
10 روش های آسان درست کردن نودل و ماکارونی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
11 نکاتی درباره اسپاگتی سبز؛ غذایی خوشمزه ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت