مواد اولیه:اسپاگتی یك بسته 500 گرم گوشت چرخكرده 200 گرم پیاز دو عدد ربگوجهفرنگی سه قاشق غذاخوری نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم جعفری به میزان لازم پنیر پارمسان 200 گرم طرز تهیه: پیاز را نگینی خرد كرده و در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ میكنیم، گوشت چرخكرده را اضافه كرده، نمك، فلفل و زردچوبه زده و تفت میدهیم. پس از سرخ شدن رب گوجهفرنگی را افزوده و كنار میگذاریم. اسپاگتی را همانند ماكارونی پخته و آبكش میكنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و از مواد آماده شده روی آن میریزیم و با جعفری خرد شده تزئین میكنیم. پنیر پارمسان را میتوان جهت سرو كنار ظرف اسپاگتی قرار داد كه در صورت تمایل میتوان روی اسپاگتی ریخت. نكته: پس از جوش آمدن آب و قبل از ریختن اسپاگتیها برای آنكه به هم نچسبند میتوان از مقداری آبلیمو استفاده كرد.