تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای . . .
کلم بروکلی و این همه خاصیت ضدبیماری بروكلی كه ‌مهمان خارجی سفره‌های ماست در میان مردم بیشتر نقاط دنیا به داشتن خواص خوب و مفید معروف است و افرادی كه با تركیبات منحصربه‌فرد بروكلی آشنا هستند از این سبزی غافل نمی‌شوند.
همه چیز درباره بهداشت و سلامت غذای نذری این روزها در هیات ها و تکایا، غذاهای نذری بسیاری پخش می شود که اگر در مورد سلامت و بهداشت آنها کوتاهی شود، سبب بیماری افراد خواهد شد بنابراین بد نیست به موارد زیر در این خصوص توجه کنید.
کله‌پاچه را برای صبحانه نخورید/ مصرف مغز گاو و گوسفند توصیه نمی‌شود هر مغز گاو و گوسفند به اندازه 8 تخم مرغ کلسترول داشته بنابراین مصرف آن برای بدن ضرر دارد، البته مصرف مقدار اندک آن در فواصل طولانی برای نوجوانان در حال رشد موردی ندارد.
رئیس مرکز سلامت وزارت بهداشت خبر داد: ضوابط بهداشتی ماه محرم ابلاغ شد رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از ابلاغ دستورالعمل نظارت های بهداشتی ماه محرم و اعزام تیمی از کارشناسان و بازرسین مجرب بهداشت کشورمان به کشور عراق خبر داد.
واردات نوشابه گازدار طبق دستور سازمان غذا و دارو ممنوع شد معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، حد مطلوب مصرف شکر برای افراد سالم را کمتر از ۱۰ درصد انرژی روزانه معادل حدود ۵۰ گرم دانست.
اثرات مضر مصرف بیش از حد مکمل آهن در واقع، آهن سمی است که جذب آن از دستگاه گوارش به شدت تحت کنترل است.
صفحه 32 از 33  اول  قبلی   24    25    26    27    28    29    30    31    32    33   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.