آمارگیری پرورش زنبور عسل از ۶ شهریورماه اجرا می‌شود


پایگاه خبری لقمه: طرح آمارگیری از بهره‌برداری‌های پرورش زنبور عسل به صورت نمونه‌گیری در سراسر کشور و با مراجعه به بیش از ۵۳۰۰ بهره‌برداری از ۶ تا ۲۹ شهریورماه اجرا می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از مرکز آمار ایران،  هدف از انجام این طرح که با استفاده از چارچوب سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۳۹۳ انجام می‌شود، گردآوری آمار و اطلاعات مورد نیاز و ضروری در رابطه با نحوه فعالیت بهره‌برداری‌های پرورش زنبور عسل از دیدگاه تهیه حساب‌های اقتصادی کشور است.

 
در این طرح اطلاعات گسترده‌ای از قبیل تعداد کندو، مقدار و ارزش تولیدات، ارزش پرداختی بهره‌برداری، تعداد شاغلان و هزینه‌های سرمایه‌ای در سطح استان و کشور گردآوری می‌شود.
 
سمینار آموزشی این طرح آمارگیری  با حضور کارشناسان مسئول اجرای طرح از معاونت آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه استان‌ها، از ۲۹ مردادماه سال ‌جاری به مدت ۲ روز  در مرکز آمار ایران برگزار می‌شود. هدف از تشکیل این سمینار آشنایی شرکت‌کنندگان با تعاریف و مفاهیم و اهداف اجرای طرح، سؤالات و نحوه گردآوری اطلاعات است.
 
مدیر کل دفتر کشاورزی مرکز آمار ایران در مراسم افتتاحیه سمینار آموزشی طرح آمارگیری از بهره‌برداری‌های پرورش زنبور عسل، گفـت: ‌ دقت و توجه کارشناسان  مسئول استان‌ها  در تکمیل پرسشنامه‌ها و جمع ‌آوری  اطلاعات بهره برداران پرورش زنبور عسل  بسیار ضروری است. مسعود اسدی افزود: ‌ بهره برداران زنبور عسل، بنا به مقتضیات اقلیمی و نیاز به مراتع پر گل و گیاه،  در برخی از ایام سال،   اقدام به کوچ‌های بین استانی می کنند که این موضوع در هنگام جمع آوری اطلاعات بهره برداران باید مورد توجه قرار گرفته و  در صورت نیاز مسئولین  سازمان برنامه و بودجه استان ها، ‌ هماهنگی لازم را با یکدیگر باید داشته باشند.
 
 اسدی در ادامه در مورد تفاوت آمار های مرکز آمار ایران و وزارت جهاد کشاورزی در حوزه بهره‌برداران زنبور عسل گفت:‌اطلاعات مرکز آمار ایران براساس نتایج طرح‌های آماری است اما  اطلاعات وزارت جهاد بر اساس بر آورد است.
 
وی تصریح کرد: تکمیل پرسشنامه‌ها، عنصر کلیدی طرح آمارگیری ها و جمع آوی اطلاعات است و ماموران آمارگیر نسبت به تکمیل اطلاعات بهره برداران  باید جدیت و دقت لازم را  داشته باشند و هیچ پرسشنامه ای را سفید تحویل ندهند مگر در مواقعی  که بهره بردار در  آدرس  قید شده در چهارچوب آمارگیری  نباشد.
 
لذا  ‌مرکز آمار ایران از بهره‌برداران پرورش زنبور عسل کشور تقاضا دارد در صورت مراجعه مأموران آمارگیری، همکاری لازم را با آنان به عمل آورند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11662 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور بازدید: 1728 ساعت: 10:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
2 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
3 چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
4 هجده نفر از نوزده وزیر پیشنهادی رای اعتماد گرفتند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
5 افزایش تقاضای خرید بلدرچین با شیوع کرونا ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
6 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
7 10 مجموعه تور پرورش ماهی در قفس تجاری سازی شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
8 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
9 شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
10 ساکنان مناطق محروم برای پرورش قارچ تسهیلات می‎گیرند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 افزایش صادرات ماهی قزل‌آلا بیش از 300 درصد /توسعه صادرات غیرنفتی ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...

  همبرگر خطرناک‌تر است یا سیگار؟ در حالی‌که هنوز شمار زیادی از مردم جهان به دلیل نب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در چای آب لیمو تازه بریزیم یا نه؟ متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.