مذاکره ایران با بزرگترین شرکت‌های تامین‌کننده غلات جهان


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد از آغاز مذاکره با بزرگترین شرکت‌های تامین کننده غلات جهان خبر داد و گفت: ما از آنها خواسته‌ایم توسعه صادرات گندم آسیابانی و دوروم ایران را در دستور کار خود قرار دهند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یزدان سیف در گفتگویی با اشاره به اینکه رویکرد شرکت بازرگانی دولتی ایران در تعاملات بین المللی و حضور در بازارهای جهانی برای صادرات یا واردات کالا، مبتنی برانجام مناقصات بین المللی است، اظهارداشت: این کار علاوه بر ایجاد شفافیت، فرصت برابر را برای شرکت‌های طرف تعامل به وجود آورده است.

 
وی اضافه کرد: همین امر موجب شده تا طی ۲ ماه گذشته تعدادی از مدیران ارشد برجسته‌ترین و معتبرترین شرکت‌های تأمین کننده غلات در جهان با سفر به ایران، با مدیران  شرکت بازرگانی دولتی ایران ملاقات وگفتگو کنند.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: طی دو ماه گذشته مدیران شرکت‌های بونگه، ای دی‌ام، اولام و کامکو که از جمله‌ی برجسته‌ترین و معتبرترین شرکت‌های بزرگ بین المللی تأمین کننده غلات جهان هستند، به کشور ما سفر کردند و دیدارهای مهمی با آنان انجام شده است.
 
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اضافه کرد: در این دیدارها، سیاست‌های دولت یازدهم در راستای نیل به خوداتکایی در تولید محصولات کشاورزی و روند افزایش تولید در محصولات استراتژیکی مانند  گندم، برنج، دانه‌های روغنی، چغندرقند و نیشکر تبیین و تشریح و بر اهتمام جدی دولت برای کاهش واردات اقلام مذکور تأکید شد.
 
معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه از مدیران شرکت‌های مذکور خواسته شد تا توسعه صادرات گندم آسیابانی و دوروم ایران به بازارهای جهانی را به صورت جدی در دستور کار خود قرار دهند، گفت: آنان نیز در این دیدارها با اذعان به تأثیرات مستقیم افزایش تولید محصولات کشاورزی ایران به خصوص گندم، بر قیمت‌های جهانی، آمادگی خود را برای تسهیل شرایط صدور گندم با کیفیت ایرانی به بازارهای جهانی اعلام کردند.
 
 وی اظهار کرد: مدیران شرکت‌های بین المللی تأمین کننده غلات جهان از رویکرد جدید شرکت بازرگانی دولتی ایران در زمینه خرید و فروش کالا که مبتنی بر برگزاری مناقصات بین المللی می‌باشد، استقبال کرده و این رویکرد را موجب شفافیت بیشتر و ایجاد فرصت برابر برای تمامی طرف‌های معاملات شرکت بر شمردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11310 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 1755 ساعت: 12:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
5 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
7 تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
8 آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
9 تلاش عاجل سازمان ملل به منظور بازگشایی بنادر اوکراین برای عبور غلات ۱۴۰۱ جمعه ۱۳ خرداد
10 سلاحِ طلاییِ پوتین ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
11 دلایل گرانی غلات و گندم از زبان معاون وزیر/سهم 30 درصدی روسیه و اکراین در تامین غلات جهان ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسترول مفید و مضر را بهتر بشناسیم شاید تعجب کنید اگر بگوییم که کلسترول مضر نیست بلکه...

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با دکتر اوز وقتی بحث کاهش وزن به میان می‌آید، دکتر اوز می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانسته‌اند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
روش‌هایی برای سوزاندن کالری این 14 توصیه را که هر کدام از آنها می‌توانند باعث سوزاندن 200 کیلوکالری انرژی در روز شوند، امتحان کنید.
غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
وزن کم کردن سریع واقعا ممکن است! برخی از متخصصان بر این باورند، كاهش وزن سریع اصلا جالب نیست و باید كاهش وزن در مدت طولانی انجام شود اما امروزه تحقیقات نشان داده، اگر به درستی برنامه كاهش وزن و رژیم آن اجرا شود، هیچ‌اشكالی به كاهش وزن نسبتاسریع وارد نیست!