طرز تهیه سوپ مرغ با لوبیا سفید


پایگاه خبری لقمه: به فصل زیبای پاییز رسیدیم اما این فصل در کنار زیبایی که دارد ممکن است موجی از سرماخوردگی را نیز با خود به همراه بیاورد. یکی از مواردی که به خوبی می تواند در درمان سرما خوردگی کمکتان کند سوپ مرغ است. هم مواد مغذی داخل این سوپ و هم بخارش می توانند موجب کاهش علائم سرما خوردگی تان شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امروز می خواهیم سوپ مرغی را به شما آموزش دهیم که علاوه بر مرغ کلی مواد مفید دیگر در خود دارد و غذایی کامل به حساب می آید. مرغ خود حاوی پروتئین است و از این نظر هم برای بهبود سرماخوردگی مفید است و هم می تواند انرژی پایداری را وارد بدنتان کند. لوبیا نیز علاوه بر پروتئین حاوی کربوهیدرات و فیبر نیز هست. در کنار این دو دیگر سبزیجات و گیاهان نیز وجود دارند که همگی به بهتر شدنتان کمک خواهند کرد. حتی اگر سرما نخورده باشید هم این سوپ ارزش امتحان کردن دارد چون هم بسیار سالم است و هم مواد مغذی فراوانی دارد.

طرز تهیه  سوپ مرغ با لوبیا سفید
 
مواد لازم:
 
اسپری پخت یا مقداری روغن
 
1 فنجان پیاز خرد شده
 
3 حبه سیر، خرد شده
 
6 فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک
 
یک چهارم فنجان برنج سفید نپخته
 
1 قاشق چای خوری زیره خرد شده
 
450 گرم لوبیا سفید پخته، خشک شده
 
3 فنجان سینه مرغ بدون پوست، بدون استخوان و خرد شده
 
یک دوم فنجان گشنیز تازه که به شدت خرد شده باشد
 
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
 
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
 
یک فنجان گوجه فرنگی بدون دانه، خرد شده
 
یک قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
 
6 برش لیمو
 
 
طرز تهیه:
 
یک ماهی تابه بزرگ ( گود ) مخصوص تفت دادن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهی تابه را به اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. آب مرغ، برنج، زیره و لوبیا را اضافه کنید، سپس آب مرغ را به جوش بیاورید. حرارت را کاهش دهید بگذارید 15 دقیقه بجوشد. مرغ، گشنیز، فلفل و نمک را اضافه کنید، اجازه دهید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که مرغ ها به خوبی گرم شدند بجوشد.
 
از روی حرارت آن را بردارید، گوجه فرنگی و آب لیمو را اضافه کنید و سپس به همراه قطعات لیمو سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکتر کرمانی

کد: 12021 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر بازدید: 3729 ساعت: 11:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
گیاهخواران بیشتر عمر می‌کنند! در شرایطی که بعضی از مردم حتی نمی توانند تصور یک روز غذای بدون گوشت را بکنند، بعضی دیگر مصرانه روی برنامه غذایی گیاهی خود تاکید می‌کنند و به عنوان گیاهخوار معتقدند به این ترتیب زندگی بهتر و البته سلامت‌تری را در پیش گرفته‌اند.