به گزارش لقمه،دکتر سعید حسینی افزود: آجیل ها عموما دانههایی با چربی بالا هستند اما این چربی ها از نوع اشباع شده است كه نه تنها برای بدن ضرری ندارد بلكه برای سلامت هم مفید است البته بهتر است دانه های آجیلی به صورت طبیعی مصرف شوند، چراكه آجیل های شور، نمك زیادی دارند كه برای بدن مضر است.به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ؛ دكتر حسینی با بیان این كه فندق با داشتن پروتئین، كربو هیدرات، ویتامین ها و املاح ضروری، یكی از دانه های پرخاصیت در میان مغزهای آجیلی است، گفت: مصرف آن می تواند در كاهش كلسترول و پیشگیری از سرطان، مخصوصا سرطان سینه و پروستات بسیار مؤثر باشد.عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران توصیه كرد: مصرف 25 تا 30 گرم فندوق را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید زیرا مصرف آن به سادگی می تواند از بدن ما، در برابر بیماری های قلبی و سرطان محافظت كند.به گفته وی، فندق یك منبع خوب از ویتامین های B1، B2 وB است و مصرف این ویتامین ها برای حفظ سلامت مغز و خون سازی ضروری است.س.س