خمیر مایه جایگزین جوش شیرین شد/ برخورد جدی با متخلفان


در حالی که پیش از این در شانردهمین کارگروه کیفیت نان مقرر شده بود که در مراحل پخت نان به جای جوش شیرین از خمیرمایه استفاده شود مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از حذف جوش شیرین خبر داده و اظهار کرد که بازرسان بر روند این جایگزینی نظارت می‌کنند.

به گزارش لقمه، عباس قبادی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره‌ی روند جایگزینی خمیر مایه در نان به جای جوش شیرین اظهار کرد: در حال حاضر اقدامات لازم برای این کار فراهم شده و روند جایگزینی خمیر مایع به جای جوش ‌شیرین در حال انجام است.

وی ادامه داد: اگر گزارشی مبنی بر عدم استفاده از خمیر مایه در نان به ما برسد به سرعت با آن مورد برخورد می‌کنیم، زیرا حذف جوش‌ شیرین از نان با جدیت ویژه‌ای در حال پیگیری است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: بازرسان سازمان بازرسی و نظارت و هم‌چنین بازرسان پژوهشکده شرکت بازرگانی دولتی ایران در مورد این جایگزینی بر روند نانوایی‌ها رسیدگی کرده و همچنین سازمان حمایت و وزارت بهداشت بر روند حذف جوش شیرین بر نان نظارت دارند.

وی با بیان این‌که پیش از این در شانزدهمین کارگروه کیفیت نان مقرر شده بود که در مراحل پخت نان به جای جوش شیرین از خمیرمایه استفاده شود، بیان کرد: طی دو سال اخیر مقرر شده بود که جوش شیرین رفته رفته از فرایند تولید نان حذف شود که بر این اساس در کارگروه کیفیت نان تصمیم به جایگزینی خمیرمایه به جای جوش شیرین گرفته شده است.

به گفته وی، تفاهم نامه‌ای با سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه جهت تحویل 330 تن خمیرمایه در هر ماه به تعاونی نانوایان سنتی شهر تهران منعقد شده‌است.

قبادی درباره‌ی ذخیره‌سازی گندم نیز خاطر نشان کرد: امکان اعلام آمار میزان ذخیره‌سازی برای ما وجود ندارد ولی می‌توان گفت که میزان ذخیره‌سازی گندم در حال حاضر نسبت به زمان مشابه آن در سال گذشته بسیار بیشتر است.

او در پایان گفت: علاوه بر تولیدات داخلی مقادیری گندم نیز برای ذخیره سازی وارد شده و تا اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت سال آینده که گندم مناطق خودمان برداشت می‌شود کمبودی نخواهیم داشت.




نقل از :ایسنا

کد: 2875 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي بازدید: 3275 ساعت: 10:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
2 کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
3 آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر امری مهم است ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
4 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
5 پالم از لبنیات و مواد لبنی حذف شد/راهکاری برای کاهش نمک نان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
6 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
7 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
8 چیکن کورن داگ با سس باربیکیو ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
9 توقف گُرگرفتگی و علائم یائسگی با مصرف عصاره شبدر قرمز ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
10 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
11 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت