توصیه یک جراح قلب و عروق:
افراد در معرض خطر بیماری‌های قلبی فندق بخورند


یك فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف فندق خطر بیماری‌های قلبی عروقی را در افراد چاق کاهش می دهد.

لقمه: دکتر محمدصادق پورعباسی افزود: مصرف منظم یک عدد فندق در روز، منجر به افزایش سروتونین، کاهش فشارخون و قندخون به ویژه در افراد چاق در نتیجه کاهش بیماری های قلبی عروقی می شود.

وی اظهار کرد: سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز، کاهش حس گرسنگی، افزایش نشاط و خوشحالی و در نتیجه افزایش سلامت قلب افراد می شود.

به گفته وی، دانشمندان موفق به کشف ارتباط بین مصرف فندق و افزایش سروتونین بدن در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک شدند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن بیان اینکه بیماران مبتلا به سندروم متابولیک در معرض خطر بیماری قلبی هستند، گفت: سندروم متابولیک در افراد چاق به ویژه آنهایی که دارای شکم چاق و پرچرب، فشار خون و قند خون بالا هستند، دیده می شود.

پورعباسی با اشاره به افزایش خطر ابتلا به دیابت تیپ 2 در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک به آنها توصیه کرد: رژیم غذایی خود را به سمت جلوگیری از افزایش وزن و مصرف منظم فندق تغییر دهند.

 


نقل از :ایسنا

کد: 504 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۵ آذر بازدید: 2921 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
2 رولـت خالخالی فندق و عسل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
4 مصرف روزانه آجیل ریسک بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
5 در خرید پسته به این نکات توجه کنید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ اسفند
6 حساسیت به بادام زمینی بوداده بیشتر است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
7 چربی‌های مفیدبرای قلب ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
8 فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت
9 اضافه وزن نوروزی را با حذف وعده‌های غذایی جبران نکنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين
10 طرز تهیه شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند
11 طب سنتی، خوب چاق می‌کند! ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...

  کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.
6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.