صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
چگونه کیک خرما درست کنیم + خواص خرما
چگونه کیک خرما درست کنیم + خواص خرما
خرما غذایی پرانرژی است اما به دلیل کم بودن اسیدهای آمینه موجود در آن، نمی توان از خرما به عنوان منبع تغذیه ای پروتئین استفاده کرد.
لقمه:
میزان پروتئین و چربی موجود در گوشت خرما بسیار کم است. چربی بیشتر در منطقه پوست متمرکز گردیده و اهمیت آن در نگهداری و محافظت از میوه از لحاظ فیزیولوژیکی بیشتر از ارزش تغذیه ای آن است. در خرما بین 1 تا 3 درصد پروتئین یافت می شود. اما به دلیل کم بودن اسیدهای آمینه موجود در آن، نمی توان از خرما به عنوان منبع تغذیه ای پروتئین استفاده کرد. در خرماهای رسیده تجاری بین 2 تا 6 درصد از گوشت خرما را الیاف خام (فیبر) تشکیل می دهد. با وجود داشتن انواع ویتامین های آ، ب6، ب3 و فولات و همچنین مقدار قابل ملاحظه ای پتاسیم، بیشترین اهمیت تغذیه ای خرما نقش آن در تأمین فیبر غذایی است.
خواص خرما:
در ذکر خواص خرما این سخن کافی است که روزی ظرفی از خرما را خدمت حضرت امام صادق(ع) گذاشتند، آن حضرت فرمودند: «همانا در آن شفای دردهاست.» طبق نظر حکمای طب سنتی، جوشانده 50 گرم خرما در 1 لیتر آب، شربت بسیار مؤثری برای رفع خشونت و نرم کردن سینه است. به علاوه خرما برای درمان فلج، پارکینسون، تقویت کلیه، نرم کردن مفاصل و رفع کمردرد مفید می باشد. در کشور هندوستان از صمغ درخت خرما برای درمان اسهال و معالجه بیماری های مجاری تناسلی و ادراری استفاده می شود و از میوه خرمای بدون هسته، برای نرم کردن سینه و به عنوان ملیّن و همچنین بهبود آسم و ناراحتی های سینه و رفع سرفه بهره می برند. سایر فواید خرما شامل کمک به خون سازی (به دلیل داشتن ویتامین فولات) و درمان سنگ مثانه است.
افرادی که تمایل به مصرف یک ملیّن غذایی جهت کمک به انجام فعالیت های دستگاه گوارش به طور طبیعی دارند، می توانند چند دانه خرما را در هنگام شب در مقداری آب بگذارند و صبح اول وقت آن را به همراه آبش میل نمایند. این شربت برای افراد مبتلا به رماتیسم هم مفید است.
خرما در پیشگیری از سرطان به دلیل داشتن مقدار زیادی منیزیوم نقش دارد. تحقیقات نشان می دهد که میزان ابتلا به انواعی از سرطان در افراد ساکن نواحی خرماخیز جهان کمتر است.
مواد لازم:
خرمای بدون هسته 30 عدد
آب جوش یك و یك چهارم فنجان
كره یا روغن آب شده یك و یك چهارم فنجان
شكر یك و یك چهارم فنجان
وانیل یك سوم قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 2 و نیم فنجان
بیكینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده 2 فنجان
طرز تهیه:
آب جوش را روی خرما می ریزیم و با چنگال خوب له كرده و كنار می گذاریم. پس از آن شكر و تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب می زنیم تا به طور كامل غلیظ شود. آنگاه كره یا روغن آب شده را اضافه كرده و كمی هم می زنیم. سپس آرد و بیكینگ پودر را كه قبلاً الك كرده ایم با كمی از خرمای له شده در مایه می ریزیم و مایه را با دور ملایم هم می زنیم. این كار را هم چنان ادامه می دهیم تا آرد و خرمای له شده با مواد كیك مخلوط شود. پس از آن همزن را كمی تند می كنیم تا مایه، یكدست و صاف شود. سپس همزن را خاموش می كنیم و یك فنجان مغز گردو را اضافه می كنیم و خوب مخلوط می نمائیم. مغز گردو باید به تكه های كوچك خرد شود و نباید آن را چرخ یا له كرد. حال این مایه را در قالبی كه قبلاً در آن كاغذ چرب شده انداخته ایم می ریزیم و یك فنجان باقی مانده گردو را روی سطح آن می پاشیم و در طبقه وسط فر كه 15 دقیقه قبل روشن كرده ایم با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت یك ساعت می پزیم.
این تنها كیكی است كه آرد آن با همزن زده می شود. پس از خنك شدن كیك، آن را از قالب جدا كرده و به هر شكلی كه دوست داشتیم برش می دهیم و سرو می كنیم.
کد:
510
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۰ آذر
بازدید:
9542
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3
طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
4
توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج فارس
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
5
طرز تهیهی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6
خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7
پنکیک خرما مارتا استوارت
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8
دسر هلو، برای سلیقه های خاص
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9
چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
10
افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11
طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
باورهای تغذیهای/ آیا هستهی سیب حاوی سیانور است؟
در این مطلب به بررسی این باورها و درست و غلط بودن ...
بعد از صرف غذا "میوه" نخورید!
مصرف متعادل میوهها در طول روز بویژه در میان وعده...
مهمترین عامل شیوع سرطان
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مایع حیات آشپزی را دریابیم!
اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شستوشوی آنها بگذرد.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان!
مصرف نوشابههای گازدار و آبمیوههای شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار میرود که همه گروههای سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنیها دارند اما به نظر میرسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.
40 نکته تغذیهای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا
بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید
پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همینرو یک ضدلک قوی به شمار میرود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکههای ناشی از آفتاب جلوگیری میکند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است