مواد لازم برای پنج نفر
پاستا 500 گرم
سینه مرغ مكعبی خرد شده یك پیمانه
گوجهفرنگی متوسط نگینی خرد شده دو عدد
شوید ساطوری شده دو قاشق غذاخوری
سس كچاپ و مایونز نصف پیمانه
كره 50 گرم
روغن، نمك و زردچوبه به میزان لازم
ادویه كاری یك قاشق چایخوری
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
سیر خرد شده دو حبه
طرز تهیه
آب را جوشانده و بعد پاستا را به همراه نمك، زردچوبه و كمی روغن مایع درون آب جوش ریخته و بعد از 10 الی 15 دقیقه آبكش میكنیم.
مرغهای مكعبی خرد شده را به نمك و ادویهكاری آغشته كرده و به مدت 20 دقیقه استراحت میدهیم، سپس در تابه روغن ریخته و تكههای مرغ را خوب تفت میدهیم. پیاز سرخ شده را اضافه كرده و كمی زمان میدهیم تا مرغها خوب پخته و نرم شوند. در آخر كار سس كچاپ و سس مایونز را افزوده، خوب هم میزنیم و به مدت ده دقیقه با حرارت كم اجازه میدهیم تا مواد به خورد مرغها برود.
گوجهفرنگیها، سیر و شوید را به همراه كمی كره درون تابه تفت میدهیم و بعد در آخر پاستا را افزوده و خوب با مواد مخلوط كرده تا تفت بخورد، در این مرحله پاستا آماده سرو میباشد.
نكــته: بعد از تفت دادن پاستا اگر مایل بودید میتوانید پاستا را به همراه مرغ به مدت 20 دقیقه دم كنید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :خانواده سبز