مواد لازم: • 650 گرم گوشت مرغ • 4 عدد پیاز سبز، خرد شده • 1 عدد لیمو، با پوست رنده شده • 1 حبه سیر، له شده • 1 فنجان خرده نان • 2 عدد نان باگت یا نان دلخواه • روغن زیتون • 1 قاشق غذاخوری پستو یا سس گوجه فرنگی • 2 قاشق غذاخوری مایونز • 1 دسته سبزی دلخواه • سیب زمینی سرخ کرده، برای سرو روش تهیه: 1. فر را بگذارید در دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شود. گوشت مرغ، پیاز سبز، پوست رنده شده لیمو، سیر و خرده نان را در کاسه ای مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید. خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود. مخلوط مرغ را به چهار بخش تقسیم کنید. دستانتان را بشویید و هر بخش را با دست تبدیل به سوسیس های 20 سانتی کنید. حالا نان باگت را از طول برش بزنید و در فر گرم کنید. 2. ماهیتابه نچسبی را روی شعله متوسط گرم کنید. روغن زیتون بریزید و سوسیس ها را سرخ کنید و هر طرف آنها را سرخ کنید. بعد از 10 دقیقه آنها را بردارید. 3. حالا داخل نان ها سس پستو و مایونز بریزید و سبزی دلخواهتان را اضافه کنید و یک عدد سوسیس بگذارید. حالا این برگرها را با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.بازگشت به صفحه نخست