چطور سوسیس مرغ درست کنیم؟


سوسیس مرغ را می توانید با سس مایونز و یا پستوی گوجه فرنگی برای پیک نیک یا ناهار مدرسه فرزندانتان درست کنید.

مواد لازم:

• 650 گرم گوشت مرغ
• 4 عدد پیاز سبز، خرد شده
• 1 عدد لیمو، با پوست رنده شده
• 1 حبه سیر، له شده
• 1 فنجان خرده نان
• 2 عدد نان باگت یا نان دلخواه
• روغن زیتون
• 1 قاشق غذاخوری پستو یا سس گوجه فرنگی
• 2 قاشق غذاخوری مایونز
• 1 دسته سبزی دلخواه
• سیب زمینی سرخ کرده، برای سرو

روش تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شود. گوشت مرغ، پیاز سبز، پوست رنده شده لیمو، سیر و خرده نان را در کاسه ای مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید. خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود. مخلوط مرغ را به چهار بخش تقسیم کنید. دستانتان را بشویید و هر بخش را با دست تبدیل به سوسیس های 20 سانتی کنید. حالا نان باگت را از طول برش بزنید و در فر گرم کنید.

2. ماهیتابه نچسبی را روی شعله متوسط گرم کنید. روغن زیتون بریزید و سوسیس ها را سرخ کنید و هر طرف آنها را سرخ کنید. بعد از 10 دقیقه آنها را بردارید.

3. حالا داخل نان ها سس پستو و مایونز بریزید و سبزی دلخواهتان را اضافه کنید و یک عدد سوسیس بگذارید. حالا این برگرها را با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5480 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان بازدید: 4273 ساعت: 4:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.
چرا ناگهان لاغر می شویم لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.
آناناس مفید برای کاهش درد قاعدگی آناناس و شکلات تلخ برای کاهش درد دوران قاعدگی در زنان مفید هستند.
آموزش تصویری تزیین قهوه برای خیلی از افراد ظاهر مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و به عنوان یکی از مهمترین موارد انتخاب خوراک، به آن توجه می کنند.