پیش غذای آسان به نام توپ رنگی


مصرف سیب زمینی پخته شده به صورت پوره یکی از منابع کربوهیدرات روزانه بدن است که در پیش غذای توپ رنگی از آن استفاده می شود.

لقمه: پیش غذا به غذایی گفته می شود که قبل از غذای اصلی مصرف می شود و حکم کم کردن اشتها را دارد. البته برخی از پیش غذاها هستند که حاوی ویتامین و پروئین های لازم هستند که پس از خوردن آنها دیگر نیازی به غذای اصلی پیدا نمی کنید.

مواد لازم

سیب زمینی پخته یک اندازه             ۶ عدد

مارگارین آب شده                            ۱الی ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون بدون بو                        ۱ قاشق سوپ خوری

هویج رنده شده                             ۲ عدد

شوید و یا جعفری                          ۱بسته کوچک

فلفل قرمز                                    ۲/۱ قاشق چای خوری

آبلیمو تازه                                    ۱قاشق سوپ خوری

نمک                                            به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی پخته را پوست کنده و له کنید. سپس مارگارین آب شده ، آبلیمو ، نمک و روغن زیتون را به سیب زمینی اضافه کرده و از این مخلوط به اندازه یک گردو یا یک نارنگی برداشته و به صورت گلوله درآورید و تعدادی را در شوید ( شسته و خرد کرده ) آغشته نمائید. تعدادی دیگر را در هویج ( پوست گرفته و رنده شده ) و فلفل قرمز ( دانه درشت ) غلطانده و در ظرف بچینید.
برای تهیه این پیش غذای سالم از هر مواد، ادویه و یا سبزی دیگری که دوست دارید می تواند استقاده نمائید . مانند : کشمش – خلال بادام هندی – پنیر مزه دار – یا از دانه هایی مانند کنجد و پرک غلات.برای تزئین هم میتوانید از ماست چکیده با سیر استفاده کنید.




کد: 576 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي بازدید: 14076 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
5 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
9 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
10 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
11 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر


نظرات


sahra

chera nemishe dastoratetono copy kard ------------------------------------------ لقمه: دوست عزیز هیچ گونه محدودیتی در استفاده از مطالب سایت (البته با ذکر منبع) وجود ندارد. دوباره امتحان کنید.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید درمانی طالبی طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از ...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت