طرز تهیه كیک سـیب با مارمـالاد


این کیک در كشور نروژ به عنوان دسر استفاده می شود.

مواد لازم برای شش نفر

كره یا مارگارین: 125 گرم
شكر: 165 گرم
تخم‌مرغ: دو عدد
آرد: 185 گرم
بیكینگ‌پودر: یك و نیم قاشق چایخوری
شیر: 1/3 پیمانه
كمپوت سیب: 125 گرم
مارمالاد زردآلو یا سیب: 1/4 پیمانه
دارچین: یك قاشق چایخوری
نمك: 1/3قاشق چایخوری



طرز تهیه

طرز تهیه كره، شكر و دارچین را در ظرفی ریخته، با همزن برقی و با دور تند به مدت 5 دقیقه می‌زنیم تا مواد كاملا كرم رنگ و كشدار شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی با فاصله یک دقیقه با همزن برقی می‌زنیم. در آخر آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را با هم الك نموده و به همراه شیر به مواد بالا افزوده و با دور آرام همزن همه مواد را با هم تركیب می‌كنیم.

كف قالب 23 سانتی‌متری را كاغذ روغنی پهن نموده، مواد را در قالب می‌ریزیم. روی آن كمپوت سیب (بدون آب) و مارمالاد زردآلو می‌ریزیم، به طوری كه از دور تا دور قالب به اندازه نیم سانتی‌متر فاصله داشته باشد، سپس بقیه مواد كیك را روی لایه كمپوت ریخته، دو ضربه به قالب می‌زنیم تا مواد به صورت یكنواخت در قالب جای گیرد.

قالب را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه قرار می‌دهیم تا كاملا پخته و طلایی شود.

نکات:
 

فر باید از 20 دقیقه قبل گرم شود.
در 20 دقیقه اول پخت كیك، به هیچ عنوان در فر را باز نمی‌كنیم.
برای تست پخته شدن، یك سیخ چوبی در قسمت وسط كیك فرو برده، اگر مواد به آن نچسبید كیك ما پخته است و اگر كیك در این زمان كمی خام بود، فر را خاموش نموده و می‌گذاریم كیك داخل فر بماند تا پخته شود.
به جای دارچین می‌توانید از 1/8 قاشق چایخوری وانیل استفاده كنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5812 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر بازدید: 5313 ساعت: 12:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت