داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید


مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران مبتلا به پرفشار خونی بسیار خطرناک است.

به گزارش لقمه، دکتر فرزانه ضرابی متخصص داخلی گفت: غذاهای کنسروی، سوسیس و کالباس که حاوی سدیم فراوان هستند برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا (High Blood Pressure) بسیار مضر است و در عوض مصرف میوه و سبزیجات و پیاده‌روی به درمان آنان کمک می‌کند.

 

وی افزود: پرفشاری خون معمولا هشدار بروز اختلالات عروقی و کلیوی است و ممکن است در هر سنی افراد مبتلا شوند.

این متخصص اظهار داشت: عدم تعادل عصبی، استعمال دخانیات (smoking)، آلودگی هوا، علل ژنتیکی نیز می‌توانند از عوامل بروز این اختلال باشند.

ضرابی تصریح کرد: مصرف پنج وعده میوه، لبنیات کم چرب، سبزی و انجام ورزش‌های صبحگاهی حداقل به مدت ۳۰ دقیقه ضروری است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف غذاهایی حاوی سیب‌زمینی، موز و خیار برای کاهش فشار خون توصیه می‌شود به شرطی که فرد داروهای کاهش فشار خون را با این مواد غذایی همزمان استفاده نکند.

ضرابی تاکید کرد: راه درمانی موثر، بررسی دقیق نوع دارو و میزان پتاسیم دریافتی در هر وعده رژیم غذایی است چون مصرف زیاد پتاسیم به کلیه‌ها فشار آورده و فرد را در حالت استرس فیزیولوژیک قرار می‌دهد. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6582 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين بازدید: 2725 ساعت: 10:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
3 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
4 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
5 آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
6 کنترل فشار گرسنگی در رژیم لاغری با این راهکار ۱۴۰۰ جمعه ۱ مرداد
7 بحران آب و کرونا در سیستان ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۳ تير
8 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
9 فیله بروشه در به خانه بر می گردیم بیاموزید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان
10 موانع کشت موز در ایران/منافع ۵۰۰ میلیون دلاری واردات موز ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
11 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت