عامل جدید آلرژی غذایی شناسایی شد


«آلرژی غذایی» واکنش نامطلوب بدن به برخی از مواد غذایی است که به دلیل یک واکنس ایمونولوژیک بروز می‌کند.

به گزارش لقمه، غذاهای معمول و آلرژی‌زا شامل تخم پرندگان، شیر گاو، بادام زمینی و برخی ماهی‌ها هستند. حساسیت غذایی به طور عمده در نوزادان بروز می کند و بیشتر این حساسیت‌ها تا سن پنج سالگی از بین می‌روند.

آلرژی غذایی عوامل مختلف دارد که زمینه‌های ژنتیکی یکی از دلایل آن است. حساسیت غذایی به طور معمول ارثی و تحت تاثیر عوامل ژنتیکی است. همچنین نارس بودن دستگاه ایمنی یا سدهای محافظ دستگاه گوارش در نوزادان می‌تواند عامل بروز حساسیت غذایی باشد. آنتی‌ژن‌های بعضی از غذاها مثل تخم مرغ، شیر گاو، ماهی و بادام زمینی احتمال بروز حساسیت را تشدید می‌کنند. علاوه بر این واکنش حساسیت‌زا ممکن است در یک فرد غیرآلرژیک به خاطر وجود عفونت ویروسی ایجاد شود.

اما علاوه بر عوامل فوق پزشکان در یک مطالعه جدید دریافته‌اند که شدت بروز آلرژی‌های غذایی در افرادی که ساکن شهرها هستند به مراتب بیشتر است. این پزشکان در مطالعات اخیر خود مطمئن شدند زندگی در مراکز شهرها به ویژه شهرهای بزرگ خطر بروز واکنش‌های آلرژیک به موادغذایی حساسیت‌زا را در کودکان تشدید می‌کند.

به گزارش هلث دی نیوز، طبق اعلام موسسه ملی سلامت آمریکا در مجموع شش درصد کودکان و نزدیک به سه درصد بزرگسالان در این کشور حداقل به یک نوع آلرژی غذایی مبتلا هستند. نتایج بررسی‌های قبلی نیز تایید کرده است که کودکان ساکن مناطق مرکزی شهری همچنین بیشتر در معرض ابتلا به آسم و آلرژی‌های زیست‌محیطی هستند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7199 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور بازدید: 2347 ساعت: 12:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد
2 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
3 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
4 چرا آلرژی‌های غذایی در بزرگسالی بروز می‌کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 آلرزی فصلی را با آنتی هیستامین های خانگی درمان کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
6 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 طرز تهیه تاکو با فلفل هالوپینو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
8 چرا آب دریا برای سلامت بدن مفید است؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
9 حساسیت های غذایی در کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
10 فواید آب نمک برای دهان و دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
11 خواص کره تخم آفتابگردان/تخم آفتابگردان سالم تر از کره بادام زمینی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی و عملكرد ریه‌ها پزشكان در یك آزمایش جدید دریافته‌اند كه رژیم غذایی...

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

  قوانین مسـافـرت در دوران بارداری به‌طور کلی خانم‌های باردار بعد از هفته 20 در صورتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های باردار معضل درد معده، نفخ، سوزش و رفلاکس است. «مژگان تن‌ساز» پزشک و متخصص طب سنتی برای مادران عزیز در این دوران توصیه‌هایی کاربردی دارد.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان پایگاه خبری لقمه: بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم می‌شود.
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، سرشار از امگا ۳، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست. این دانه کوچک تأثیر چشمگیری بر سلامت قلب، گوارش، کاهش وزن و زیبایی پوست و مو دارد.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»