عامل جدید آلرژی غذایی شناسایی شد


«آلرژی غذایی» واکنش نامطلوب بدن به برخی از مواد غذایی است که به دلیل یک واکنس ایمونولوژیک بروز می‌کند.

به گزارش لقمه، غذاهای معمول و آلرژی‌زا شامل تخم پرندگان، شیر گاو، بادام زمینی و برخی ماهی‌ها هستند. حساسیت غذایی به طور عمده در نوزادان بروز می کند و بیشتر این حساسیت‌ها تا سن پنج سالگی از بین می‌روند.

آلرژی غذایی عوامل مختلف دارد که زمینه‌های ژنتیکی یکی از دلایل آن است. حساسیت غذایی به طور معمول ارثی و تحت تاثیر عوامل ژنتیکی است. همچنین نارس بودن دستگاه ایمنی یا سدهای محافظ دستگاه گوارش در نوزادان می‌تواند عامل بروز حساسیت غذایی باشد. آنتی‌ژن‌های بعضی از غذاها مثل تخم مرغ، شیر گاو، ماهی و بادام زمینی احتمال بروز حساسیت را تشدید می‌کنند. علاوه بر این واکنش حساسیت‌زا ممکن است در یک فرد غیرآلرژیک به خاطر وجود عفونت ویروسی ایجاد شود.

اما علاوه بر عوامل فوق پزشکان در یک مطالعه جدید دریافته‌اند که شدت بروز آلرژی‌های غذایی در افرادی که ساکن شهرها هستند به مراتب بیشتر است. این پزشکان در مطالعات اخیر خود مطمئن شدند زندگی در مراکز شهرها به ویژه شهرهای بزرگ خطر بروز واکنش‌های آلرژیک به موادغذایی حساسیت‌زا را در کودکان تشدید می‌کند.

به گزارش هلث دی نیوز، طبق اعلام موسسه ملی سلامت آمریکا در مجموع شش درصد کودکان و نزدیک به سه درصد بزرگسالان در این کشور حداقل به یک نوع آلرژی غذایی مبتلا هستند. نتایج بررسی‌های قبلی نیز تایید کرده است که کودکان ساکن مناطق مرکزی شهری همچنین بیشتر در معرض ابتلا به آسم و آلرژی‌های زیست‌محیطی هستند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7199 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور بازدید: 2402 ساعت: 12:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد
2 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
3 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
4 چرا آلرژی‌های غذایی در بزرگسالی بروز می‌کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 آلرزی فصلی را با آنتی هیستامین های خانگی درمان کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
6 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 طرز تهیه تاکو با فلفل هالوپینو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
8 چرا آب دریا برای سلامت بدن مفید است؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
9 حساسیت های غذایی در کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
10 فواید آب نمک برای دهان و دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
11 خواص کره تخم آفتابگردان/تخم آفتابگردان سالم تر از کره بادام زمینی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.
اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.
پایین‌ترین هزینه ماهانه یک خانواده 5 نفره چقدر است؟ در سالهای اخیر که معجزات هزاره سوم پولهای نفت کشور را با شعبده بازی و شامورتی بازی غیب کرده و تحریم را بر سر ملت ریخته اند، مهمانی ناخوانده به نام گرسنگی به خانه های اقشاری از مردم راه یافته است. اکنون هربار که به مغازهای پا میگذاری، گرسنه ای سر میرسد و از تو تقاضا میکند برایش تکه ای پنیر یا قالبی کره یا بسته ای نان بخری. هرچقدر هم در گوش ما بخوانند که این گدایان ثروتمندند و حقه بازند و زیر پوشش باندهای مافیایی فعالیت میکنند، به خرج ما نمیرود چون ما با چشم میبینیم که از سال 84 تا 92 ما که ما باشیم و شغل داریم و سر هر ماه حقوقی به حساب مان ریخته میشود، در خرج زندگی لنگ میزنیم...
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.