مواد لازم برای دو نفر:
نان تُست |
شش عدد |
ژامبون مرغ و گوشت |
150 گرم |
قارچ خردشده |
50 گرم |
زیتون سبز خردشده |
25 گرم |
پنیر موتزارلا |
100گرم |
سُس خردل |
به میزان لازم |
کره |
30 گرم |
طرز تهیه:
به اندازه ی یک دوم قاشق چایخوری ، سُس خردل روی نان تُست بمالید و یک ورق ژامبون روی آن قرار دهید؛ می توانید به جای سُس خردل، سُس مورد علاقه ی خود را جایگزین کنید.
روی ژامبون به ترتیب یک لایه قارچ خام و زیتون سبز خردشده و پنیرموتزارلا بگذارید. با ورقه ای دیگر از ژامبون روی مواد را بپوشانید و نان تُست دیگری روی ژامبون قرار دهید و با کمی کره دو طرف نان ها را آغشته کنید.
سپس، داخل ساندویچساز -که از قبل گرم شده- تُست کنید. ساندویچ آماده شده را به همراه سالاد سرو نمایید.
سیمین رمضانی